Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Rigged? Serbia Lottery Drawing Messes Up On Live TV And Announces Number...Εισαγγελική έρευνα για «στημένη» κλήρωση… Τζόκερ





Εισαγγελική έρευνα για «στημένη» κλήρωση… Τζόκερ



Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Σερβία η τελευταία κλήρωση γνωστού τυχερού παιχνιδιού, τύπου… Τζόκερ, καθώς υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες για «στημένη» διαδικασία.

Όλα συνέβησαν κατά την κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού, όπου η παρουσιάστρια ανέφερε τους αριθμούς που έβγαιναν από την κληρωτίδα. Ο τέταρτος τυχερός αριθμός ήταν το «27», ωστόσο, στην κάρτα του τηλεοπτικού σταθμού, γράφτηκε ο αριθμός «21».

Άμεσα, η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για το «τεχνικό λάθος», το οποίο χρειάστηκε μερικά λεπτά για να διορθωθεί και να αναγραφτεί ο σωστός αριθμός «27». Όμως, το επόμενο μπαλάκι που βγήκε ανέγραφε τον αριθμό «21» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους τηλεθεατές.

Μάλιστα, ακολούθησαν χιλιάδες καταγγελίες για την «εγκυρότητα» της κλήρωσης, με αποτέλεσμα να… επέμβει ο εισαγγελέας, που διέταξε έρευνα και πλέον η παρουσιάστρια και ο τηλεοπτικός σταθμός που έδειχνε απ’ ευθείας την κλήρωση βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες