Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τεράστιο όγκο πυρός συγκεντρώνει η Ρωσία: Ζήτησε άδεια από την Τουρκία για πτήσεις μαχητικών και IL-76 προς Συρία για ένα μήνα!

Στον ύπνο πιάστηκαν οι ΗΠΑ σχετικά με το μέγεθος της ρωσικής στρατιωτικής παρέμβασης στη Συρία καθώς ζήτησαν από την Τουρκία άδεια να πετάξουν από τουρκικές βάσεις αμερικανικά κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη για παρακολούθηση των ρωσικών κινήσεων στη Συρία ενώ από την πλευρά της η Ρωσία ζήτησε από την Άγκυρα άδεια υπερπτήσεων μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών για μεταφορά στρατιωτικού υλικού προς τη Συρία για υποστήριξη για ένα μήνα!
 
Συγκεκριμένα, αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως η Μόσχα ζήτησε από τουλάχιστον μια χώρα που συνορεύει με τη Συρία, Τουρκία δηλαδή, ένα αεροδιάδρομο προκειμένου να πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη της με προορισμό τη Συρία σύμφωνα με το Debka.
 
Αναφέρουν επίσης ότι φωτογραφίες των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών δείχνουν την στρατιωτική κατασκευή μιας βάσης που θα φιλοξενήσει τα ρωσικά στρατεύματα και τον εξοπλισμό τους δίπλα στη Λαττάκεια ενώ αναφέρουν πως αυτή η ταχύτατη εμπλοκή των ρώσων μπορεί να οφείλεται σε επίθεση του ISIS σε ρωσική στρατιωτική βάση στο Nταγκεστάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου