Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αποκάλυψη – βόμβα στην Στοκχόλμη! Το ΝΑΤΟ έκρυψε πόρισμα που αποδείκνυε πως την περιβόητη βόμβα στο Σεράγεβο την έριξαν Βόσνιοι ισλαμιστές και όχι Σέρβοι!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη ήλθε στο φως της δημοσιότητας σε συνέδριο που οργάνωσαν ακτιβιστές και οργανώσεις στην Στοκχόλμη. Κινήσεις πολιτών και ΜΚΟ που διοργάνωσαν το αντιπολεμικό συνέδριο ”Nordic peace talks” – παρέμβαση για την ειρήνη στον κόσμο, άκουσαν έκπληκτοι τον διακεκριμένο Νορβηγό καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την ειρήνη (Όσλο) να αποκαλύπτει ότι…

…την περιβόητη βόμβα που προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ σην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!

Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: «Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας.»

Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγής την αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχείρισης κρίσης του ΝΑΤΟ, όσο ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και άμυνας, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας. Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. «Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση», κατέληξε ο καθηγητής. «Σε πολλές περιπτώσεις παρέμβασης που αργότερα βαπτιζόταν False Flag operation, υπήρξαν αντίστοιχες θηριωδίες για να προκληθούν αθώα θύματα δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την επέμβαση, αφού τον φόνο τον χρεωνόταν ο αντίπαλος».
ADVERTISEMENT

Να σημειωθεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι τότε είχαν υποστηρίξει ότι όντως η επίθεση έγινε από Βόσνιους ισλαμιστές, γεγονός όμως που θάφτηκε ακαριαία για να γίνει η επέμβαση… Όπως άλλωστε θάφτηκε σε μία νύχτα το ναζιστικό παρελθόν του Ιζεντμπέκοβιτς και των Βόσνιων SS.

1 σχόλιο: