Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΑΓPΟΤΕΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ | "ΤΣΙΠΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ"

Το λέμε μέρες τώρα, πως οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί μέχρι τέλους. Τώρα γιατί δεν το βλέπουν οι καρεκλοκένταυροι εκεί στην κυβέρνηση, είναι δικό τους θέμα

Κλιμακώνουν άγρια οι αγρότες και οι παραγώγοι τις αντιδράσεις τους κατά του ασφαλιστικού. Για σήμερα προγραμματίζονται κλεισίματα δρόμων, ενώ τα μπλόκα αυξάνονται.

Από τις 12:00 έως τις 18:00 θα παραμείνουν κλειστά, σήμερα τα Τέμπη, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε χθες η συντονιστική επιτροπή αγροτών του μπλόκου.

Οι αγρότες καλούν εκ νέου, αύριο στις 14:00 εκπροσώπους των μπλόκων στα Τέμπη, προκειμένου να αποτιμήσουν την έως τώρα πορεία του αγώνα και να συντονίσουν τις ενέργειές τους από εδώ και στος εξής. Πάντως, προκειμένου να αυξηθεί η πίεση προς την κυβέρνηση, από την ερχόμενη εβδομάδα, προσανατολίζονται να αυξήσουν σταδιακά και σημαντικά τις ώρες αποκλεισμού της Κοιλάδας.

Όσον αφορά στη σημερινή εξάωρη διακοπή της κυκλοφορίας, ήδη, έχει εκδοθεί από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετική ανακοίνωση για διακοπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, υποδεικνύονται εναλλακτικές διαδρομές
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες