Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πολιτικός αναλυτής

Πριν από λίγες ημέρες ο Σέρβος εκδότης και αναλυτής της γεωπολιτικής Ντέγιαν Λούτσιτς (Dejan Lucic) μίλησε σχεδόν μία ώρα…
…Για την πατρίδα του την Σερβία είπε ότι ο Σόρος εργάστηκε ως εξής. Η Μίρα Μάρκοβιτς, η γυναίκα του Μιλόσεβιτς, βοήθησε τον Σόρος να μπει στην Σερβία και κατόπιν ο Σόρος βοήθησε στο να καταστραφεί ο Μιλόσεβιτς και να επικρατήσει αυτή η κυβέρνηση που είναι τώρα. Στην ουσία επικράτησε ένας δικομματισμός, που και τα δύο κόμματα είναι το ίδιο. Αυτό όμως είναι γενικό. Όλοι ζούμε σε ένα ολόγραμμα, έχουμε ψεύτικες επιλογές στις εκλογές και τελικά γίνεται αυτό που γίνεται στις ΗΠΑ, ότι όποιο κόμμα και να βγει στο τέλος διοικούν οι υπερ-σιωνιστές. Αλλά σήμερα στην Σερβία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας που βρίσκονται στην Σερβία, υπάρχουν από μερικές εκατοντάδες έως χίλιοι ισλαμιστές και είναι έτοιμοι να προβούν σε βομβιστικές ενέργειες στο Βελιγράδι, στο Ζάγκρεμπ, ίσως και σε άλλες πόλεις.
Αναφορικά με την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη είπε ότι, η ιστορία της λαθρομετανάστευσης ξεκινάει όταν το 1864-1866 είχε παρθεί απόφαση από τους ιλλουμινάτι ότι άραβες ισλαμιστές και μαύροι (νέγροι) πρέπει να κατοικήσουν στην Ευρώπη και να αναμειχθούν με τους λευκούς χριστιανούς για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό. Όλος ο ισλαμικός παράγων είναι υπό τον έλεγχο των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών και το Αλ-Τζαζίρα είναι ένα αντίγραφο του BBC. Θέλουν να καταστρέψουν την λευκή φυλή και τον χριστιανισμό γιατί οι εβραίοι δεν μπορούν να διοικήσουν τον πλανήτη διαφορετικά.
Όσον αφορά την ορθοδοξία και την Ελλάδα, ο σέρβος αναλυτής είπε ότι επιθυμία των παγκόσμιων ηγετών είναι να αποσταθεροποιηθούν Σερβία FYROM, Ελλάς και τμήμα της Βουλγαρίας με τον ισλαμικό παράγοντα, ο οποίος ισλαμικός παράγοντας υπηρετεί τους σιωνιστές. Για να γίνει η Μεγάλη Αλβανία το πρώτο βήμα είναι να γίνουν εθνικές εκκαθαρίσεις στην Βόρεια Ελλάδα και μετά να δημιουργήσουν πόλεμο μεταξύ των πολιτών στην Ελλάδα. Σκεφθείτε 10.000 – 20.000 μουσουλμάνους, από αυτούς που βλέπετε στην τηλεόραση να αποκεφαλίζουν, να βοηθάνε τους αλβανούς. Αλλά νομίζω, συνέχισε, ότι το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας τελείωσε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες τρομοκρατικές ομάδες θα τα παρατήσουν.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο Σόρος είναι πίσω από το Μακεδονικό, ο Λούτσιτς απάντησε ότι ο Σόρος μισεί όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς και σας υπενθυμίζω ότι ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ό οποίος ήταν πολωνός χαζάρος και βασικός ιδρυτής της τριμερούς επιτροπής, είχε πει ότι ο κομμουνισμός είναι έτοιμος να καταστραφεί και μετά έχει σειρά η ορθοδοξία (το είπε πριν πέσει ο κομμουνισμός). Ναγκασάκι και Χιροσίμα δεν επιλέχθηκαν τυχαία να καταστραφούν με πυρηνικά. Επιλέχθηκαν από τους Χαζάρους των ΗΠΑ να βομβαρδιστούν με ατομικές βόμβες διότι εκεί ζούσαν ορθόδοξοι ιάπωνες, αυτός ήταν ο λόγος που επιλέχθηκαν αυτές οι δύο πόλεις.
Οι σιωνιστές θέλουν να μοιράσουν την FYROM μεταξύ Βουλγαρίας και Αλβανίας αλλά οι άγγλοι θέλουν να χωρίσουν όλες τις ορθόδοξες χώρες σε ακόμη περισσότερα κομμάτια.
Το τελευταίο πρόγραμμα καταστροφής του Σόρος είναι η Ελλάς, είναι γνωστό ότι ο Σόρος έδωσε οικονομική υποστήριξη στον Τσίπρα. Οι σιωνιστές θεωρούν τους κατοίκους της Σερβίας, FYROM και Ελλάδος ως κατώτερες φυλές, δεν τους θεωρούν ανθρώπους αλλά σαν κάποιους που πρέπει να καταστραφούν. Το ίδιο πιστεύουν και για τους Ρώσους. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε το πόσο μισούν τους ορθοδόξους.
Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Ντέγιαν Λούτσιτς και τα συμπεράσματα είναι δικά σας.
Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...