Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΕΞΗΣ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα σπαρταράει ο ελληνικός λαός πριν τον τελευταίο βρόγχο του. Έκλεισε τις τράπεζες, κλείνει τα βόρεια σύνορα, παρέδωσε τα θαλάσσια σύνορα και είναι έτοιμος για το άνοιγμα της καταπακτής της Ελλάδας, κρατώντας σφιχτά το σχοινί της εξουσίας του.
Το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, η σύγχρονη απειλή της ανθρωπότητας, η γνωστή Παράγκα για τα καθ’ ημάς, τού έχει εξασφαλίσει την ασυλία του εντός της χώρας και την υποστήριξή του στην Ευρώπη. Μόνη απαίτησή του η διάλυση της Ελλάδας (http://thedayaftergr.blogspot.gr/2016/02/blog-post_39.html).
Δεν υπάρχει λογική στις αποφάσεις του κ.Τσίπρα, όπως δεν υπάρχει λογική στις αποφάσεις κάθε τύραννου στην ιστορία. Συνεχίζει την παραμυθένια του διαπραγμάτευση που φτωχαίνει καθημερινά το λαό για να εξασφαλίσει τη διατήρηση του ιδίου στην εξουσία και του καθεστώτος του στην κοινωνία. 
Ένας βομβαρδισμός προπαγάνδας καθημερινά από τα παλαιά και νέα μέσα ενημέρωσης του κ. Παππά, όλα καταχρεωμένα και δέσμια, με ολόγυμνες 60άρες, γιαγιάδες, διαρροές του Μαξίμου και αυταρχικά διαγγέλματα σε εθνικό δίκτυο.
Ένας λαός εθισμένος στην εξουσία για την ατομική του επιβίωση, στην καταλήστευση της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού χρήματος, προσδοκά και πανηγυρίζει βουβά το θάνατό του.
Μεμονωμένες φωνές ως άλλες Κασσάνδρες του Πριάμου στέλνουν τα μηνύματα θανάτου με τους πυρσούς της εποχής, το facebook, το twitter και τα άλλα social media. Ματαίως. Κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε με λόγια. Θέλει άνδρες ο πόλεμος όμως στην Ελλάδα όλοι πια συμβιούν σύμφωνα με το θάνατό της.
Ένα πολιτικό καρτέλ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΚΚΕ παχυλά αμειβόμενο και πολλαπλά εκβιαζόμενο παίζει το θέατρο της δημοκρατίας για τον τύραννο Αλέξη Τσίπρα. Κάθε άλλη φωνή, κάθε άλλη πολιτική κίνηση πνίγεται εν τη γενέσει ή στρατολογείται στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα που εξουσιάζει την Ελλάδα.
Πώς να αλλάξει μία κοινωνία που διψά για μαύρο χρήμα, για απευθείας αναθέσεις, χωρίς ιδεολογία, χωρίς Αρχηγό. Πώς να εκδιωχθεί ένας τύραννος που χαμογελά με το θάνατο της χώρας του. Η ιστορία δείχνει το τέλος και τον τρόπο κάθε τύραννου του λαού του. Μέχρι να ξανάρθει ο ίδιος μετά, χαμογελώντας σε αυτό το μετερίζι της ανθρωπότητας. 
Τι και αν Έλληνας ο επίτροπος Μετανάστευσης, της μεγαλύτερης σύγχρονης απειλής; Τι και αν Έλληνας ο στρατηγός της Ευρώπης; Τι και αν Έλληνας όλη η Ευρώπη, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ε.Ε.; Όλοι μαζί κρεμάνε την Ελλάδα και λατρεύουν τον τύραννό της και τον πόνο του λαού που ηδονίζεται πεθαίνοντας.
Όλοι εκτός από έναν. Τον ισχυρότερο. Το ΝΑΤΟ των ΗΠΑ του Ομπάμα. Αυτό περιμένει και ο Αλέξης Τσίπρας. Πότε θα φύγει ο Ομπάμα από την εξουσία το Νοέμβριο για να κρεμάσει την Ελλάδα ανενόχλητος. Μέχρι τότε θα σέρνεται ο ελληνικός λαός θα μαρτυρά, λατρεύοντας τον τύραννό του.
Ενδιάμεσα η τυραννία του μοιράζει ψίχουλα, μοιράζει τηλεοπτικές άδειες, μοιράζει ΕΣΠΑ, μοιράζει όλα τα κοκαλάκια για τους ιθαγενείς που τον υποστηρίζουν. Μέχρι τότε αναβάλλει το περιουσιολόγιο, αναβάλει τη διαύγεια, αναβάλει τα πάντα που ενοχλούν το καθεστώς του.
Μάταια όλα του τυράννου. Ο τύραννος θα χαθεί και θα ξανάρθει γιατί αυτός πάντα θα υπάρχει και θα αναμένει μάταια την εκτέλεση της Ελλάδας. 
Η Ελλάδα να μην χαθεί, όπως δεν χάθηκε ποτέ. Να μείνει ένας στα βουνά του νέου ψηφιακού κόσμου της γνώσης και της δημιουργίας φτάνει.
Άντε, Αλέξη. Τράβα το σχοινί και εσύ να χαρείς επιτέλους. Να καταριόμαστε τους κακούς Ευρωπαίους, τους υποστηρικτές σου, το άλλοθι εσένα και του λαού σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες