Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

mars komunista idiot tsipras iz zemlje

  Το... εσπρεσάκι των Κρητικών πριν τον αγώνα! (ΦΩΤΟ)
Η συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα είναι και σήμερα δυναμική, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Με... χαλαρή διάθεση αρκετοί από αυτούς, ξαποσταίνουν για λίγο με ένα καφέ και συνεχίζουν!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ
  Άδωνις Γεωργιάδης: "Χειρότερη η ψήφος από τη σφαίρα!"
«Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου, με την ψήφο το μέλλον των παιδιών σου». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Μιλώντας στον «Σκαι» ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως οι αγρότες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Το 70% τους ψήφισαν για κυβέρνηση, το 60% ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα... Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές». Είπε πως πολλά από τα σημερινά αιτήματά τους υπήρχαν και επί κυβέρνησης ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
  Κλειστά τα Τέμπη για 6 ώρες - Στάση αναμονής από τους Θεσσαλούς αγρότες!
Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα θα παραμείνουν σήμερα κλειστά τα Τέμπη σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Η κυκλοφορία απαγορεύεται από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου και υποδεικνύονται εναλλακτικές διαδρομές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
  Λαοθάλασσα ξανά! (ΦΩΤΟ)
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της μαζικής συμμετοχής για δεύτερη μέρα!









Φωτό: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...