Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Σας τα έχουμε πει για τους Αφγανούς. Οτι ήσαν και οι Αλβανοί τη δεκαετία του 90 είναι το ίδιο κι χειρότεροι

Πολλά τα καταγεγραμμένα περιστατικά από επιθέσεις, δολοφονίες, βιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και εμπόριο λευκής σαρκός που σημειώνονται καθημερινά στην Ελληνική Επικράτεια χωρίς όμως τα στοιχεία αυτά να δημοσιοποιούνται από τα ΜΜΕ (υπάρχει σαφή εντολή όπως και με τις αυτοκτονίες).

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά με την τεράστια είσοδο ΄στη χώρα από χιλιάδες λαθρομετανάστες αφγανικής καταγωγής που δημιουργούν τεράστια προβλήματα   σε όλους τους στεγασμένους ή μη χώρους και εγκαταστάσεις

Οι Σύριοι ήσαν φιλικοί πάντα με το Ελληνικό στοιχείο χωρίς να δημιουργούν προβλήματα οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τους αφγανούς. Πολλές μαρτυρίες αναφέρουν ότι στην περιοχή του Κιλκίς, αφγανοί είχαν συστήσει εγκληματικές ομάδες οι οποίοι κρυμμένοι στα περάσματα μέσα στα δάση αλλα και σε αφύλαχτους χώρους, επιτίθεντο σε Σύριους πρόσφυγες με μεγάλα ξύλα τα οποία είχαν ακονίσει μπροστά , τους έδερναν αλύπητα, και τους αφαιρούσαν  λεφτά, ρούχα, χαρτιά- κινητά  και κοσμήματα. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και σε χώρους HOT SPOTS σε Ειδομένη και Ελληνικό.

Βέβαια και σε καθημερινή βάση είναι πολλές οι επιθέσεις αφγανων εναντίων ανυποψίαστων Ελλήνων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.

Η ελληνική πολιτεία και δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποι μας Έλληνες, δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργούνται με την είσοδο ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων κυρίως αφγανικής καταγωγής στην χώρα.

Βέβαια πολλές χρηματοδοτούμενες οργανώσεις(από πού άραγε) και αριστεριστές υποστηρίζουν και φιλοξενούν ακραία τέτοια στοιχεία. Τους οργανώνουν σε μικρές ομάδες, τους παρέχουν τα πάντα από θέμα υποστήριξης, ακόμα και νομική κάλυψη και συνδράμουν όλοι μαζί σε όλη αυτή την άκρως επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργείται στη χώρα

Το θέμα παρακολουθείται στενά και θέλει τεράστια προσοχή από όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου