Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Београд под водом! Арапско-Вучићев пројекат „Београд на води“ је под водом

(Фото: Србија данас)
(Фото: Србија данас)
Београд под водом! Арапско-Вучићев пројекат „Београд на води“ је под водом
         Београд – Александру Вучићу се коначно испунила жеља. Добио је Београд али уместо на води његов пројекат Београда на води је под водом и то буквално.
Вода је поплавила темеље кула које су и изградњи и напредни дунстери покушавају да спасу шта се спасти може испумпавањем воде која је ту рупетину коју су направили поред реке поплавила.
Напредни дунстери са Великим Баксузом на челу су иначе ту планирали да направе три подземна спрата иако су их веома стручни људи више пута упозоравали да то због конфигурације терена и близине реке неће бити могуће.
Ето, ко има времена нека сиђе до реке и нека види Београд под водом а ти Вучићу после оволико будалаштина можеш слободно и оставку да поднесеш. Србији је више мука од тебе и твојих небулозних пројеката од којих као народ и држава само имамо штету.
Пре три дана „Слободна Европа“ је објавила да су џакови за одбрану темеља „Београда на води“ постављени још крајем прошлог месеца. То ипак није помогло темељној јами куле, очигледно, као и ни двема терасама које су изграђене над водом, одмах испод луксузног ресторана (промотивног штанда) Саванова

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου