Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ – Αυτό είναι το προφίλ των “μεταναστών” – Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστέ

Μια αποκαλυπτική έρευνα που θα πρέπει να προβληματίσει αλλά συγχρόνως να αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό . Δεν έπαιξε σε κανένα τσοντοκάναλο  και δεν δημοσιοποιήθηκε σε καμία καθεστωτική εφημερίδα.
 
Μουσουλμάνοι Σουνίτες μεταξύ των 25 με 34 ετών που θεωρούν ως πρώτη αιτία μετανάστευσης το ''καθεστώς Ασάντ'' και όχι το DAESH
 
ΤΙΚ ΤΑΚ.....ΤΙΚ ΤΑΚ


Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ – Αυτό είναι το προφίλ των “μεταναστών” – Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές
Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταίρα δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research ανάμεσα στους “πρόσφυγες”, αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ.
Γιατί άραγε;
Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το Ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών), ενώ μόνο 1 στους 10 θεώρησε τους Έλληνες φιλόξενο λαό!
Προφίλ λαθρομεταναστών - Kappa Research 1
Επίσης, η μεγάλη πλειοψηφία των εκ Συρίας προερχομένων αποδίδει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους κυρίως στο καθεστώς/στην κυβέρνηση (56,6%) και πολύ λιγότεροι στη δράση των τζιχαντιστών του ISIS (36,3%).
Άρα, οι περισσότεροι είναι -τουλάχιστον- συμπαθούντες των ισλαμιστών-αποκεφαλιστών!
Προφίλ λαθρομεταναστών - Kappa Research 2
Η πλειονότητα αυτών Μουσουλμάνοι.
Προφίλ λαθρομεταναστών - Kappa Research 3
Προφίλ λαθρομεταναστών - Kappa Research 2Ως προς τις συμπάθειές και τις αντιπάθειες τους, η Ε.Ε. συγκεντρώνει συντριπτικά ποσοστά συμπάθειας και η Ρωσία αντιπάθειας (44,7%, με μόλις 8,4% ποσοστό συμπάθειας).
Προφανώς, γιατί είναι η πλέον εχθρική χώρα προς τους τζιχαντιστές!Προφίλ λαθρομεταναστών - Kappa Research 4
Τέλος, όσον αφορά τους λόγους της… προτίμησής τους για την Ελλάδα, οι “πρόσφυγες” απάντησαν ως εξής: Εξαιτίας της ευκολίας να περάσει κάποιος τα σύνορα (76,3%), οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και βοηθάνε τους πρόσφυγες (13,8%), οι Ελληνικές αρχές δεν είναι τόσο αυστηρές (11,4%) και, τέλος, υπάρχει μια φιλική προς τους πρόσφυγες κυβέρνηση (7,1%).Προφίλ λαθρομεταναστών - Kappa Research 5
Δηλαδή μόνο 1 στους 10 θεώρησε τους Έλληνες φιλόξενο λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου