Κυριακή 17 Απριλίου 2016

IMA PLAN Šešelj: Rusi, braćo, otvorite baze u Srbiji!

Lider radikala Vojislav Šešelj, izjavio je danas da ta stranka želi u novi Vojni savez sa Rusijom, kako bi i u ekonomskom i u bezbednosnom smislu ojačala Srbiju.

što nam je neophodno dobijamo besplatno ulaskom u novi savez sa Rusijom koji formira Rusija i u kome su Kazahstan, Jermenija i još neke prijateljske države", kazao je Šešelj na predizbornom mitingu u Kraljevu.
On je naveo da srpski radikali žele punopravno članstvo u tom savezu, što bi bilo na obostranu korist.
"Reći ćemo im da mi nećemo rakete S300 i S400, već - braćo Rusi, otvorite baze u Srbiji i rasporedite nekoliko raketnih sistema S500, pa ćete braneći srpsko, braniti i rusko nebo", rekao je Šešelj.
Prema njegovim rečima, formiranje ruskih baza u Srbiji, imalo bi i ekonomsku opravdanost, jer bi ruski oficiri sa porodicama ovde trošli svoje pare, kao što su američki posle Drugog svetskog rata.
"Oni bi ovde došli sa porodicama, dizale bi se kuće i stanovi za njih, trošili bi svoje plate ovde i to je ekonomski učinak. Od toga je živela Nemačka u prvom periodu posle Drugog svetskog rata", zaključio je Šešelj.
Predsednik radikala je kazao da je Srbija pred opasnostima, navodeći da se "Hrvati do zuba naoružavaju".
"Ko zna šta sutra može da se desi ponovo na Kosovu i Metohiji, Hrvati se do zuba naoružavaju, Amerikanci im poklanjaju lansirne rampe za rekete zemlja-zemlja dometa 300 kilometara, budzašto prodaju vojne helikoptere i ko zna šta još", rekao je Šešelj.
Lider radikala je naveo da je poseta potpredsednika ruske vlade Dmitrija Rogozina sedištu SRS mimo državnog protokola "bio najveći šamar naprednjačkom režimu".
"Tu je poslata poruka: sa njima moramo da saradjujemo, jer su na vlasti, a naše simpatije, naše srce, na strani su sprskih radikala", kazao je Šešelj.
Vojislav Šešelj je u Kraljevu ocenio da je SRS postala snažana stranka, koja će posle izbora bitno promeniti život na bolje u Srbiji.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...