Τρίτη 12 Απριλίου 2016

u Srbiji ima trenutno oko 50ak osoba iz Rusije koje su u potrazi za islamistima koji koriste migrantske rute kako bi došli do Evrope.Zabranjeno kopiranje!


Kako ekskluzivno saznajemo iz vrha MUP-a već nedelju dana traju opsežne istrage ruskih obaveštajnih struktura na takozvanoj Bakanskoj ruti a posebno Makedoniji i Srbiji.
 
Podaci do kojih smo došli potvrđuju sumnje da su ruske obaveštajne strukture već u Srbiji. Kako kažu naši sagovornici MUP-a, ovi podaci nisu sasvim javni jer za detalje o osobama koje borave u Srbiji zna samo nekoliko osoba u vrhu države, te da nije sigurno čak ni da premijer Vučić dobija sve izveštaje i detalje.
 
Ono što je zanimljivo jeste da u Srbiji ima trenutno oko 50ak osoba iz Rusije koje su u potrazi za islamistima koji koriste migrantske rute kako bi došli do Evrope. Naš sagovornik isključuje mogućnost da te ruske snage imaju oružje i mogućnost da hapse.
 
"U pitanju su pre svega osobe iz obaveštajnih krugova koje traže islamiste koji mogu da ugroze pre svega bezbednost Rusije. Oni nemaju mogućnost da hapse ali mogu da upozore naše službe pa i regularnu policiju pa onda mi reagujemo.", kazao je naš sagovornik iz vrha MUP-a. Za sada nije poznato koliko će te jedinice ostati niti koji će rezultati ove akciji biti.
 
 
Izvor: SlobodniMediji.com/Tekst: Dejan RomčevićZabranjeno kopiranje!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου