Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

EKSKLUZIVNO: Marinakis želi da učestvuje u privatizaciji FK Vojvodine!

Vlasnik Olimpijakosa Evangelis Marinakis obavio je razgovor sa predsednikom vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.marinakis i vucic Foto: Aleksandar Vučić/Tviter
Kako saznaje BUTASPORT.RS Evangelis Marinakis je u razgovoru sa premijerom Aleksandrom Vučićem izrazio želju da učestvuje u privatizaciji FK Vojvodine. Njegov saradnik je već obilazio klubove u Srbiji i podneo je izveštaj da FK Vojvodina poseduje fenomenalan trening centar sa jednom od najboljih mladih omladinskih selekcija u okruženju, da ima dugu tradiciju i najveći broj navijača nakon “večitih“ rivala. Marinakis je izrazio spremnost za sastanak sa ministrom za sport i omladinu Vanjom Udovičićem, koji će se dogoditi nakon konstituisanja vlade.
 
Od ranije je poznato da je za privatizaciju FK Vojvodine zainteresovan Rihant Ahmetov posredstvom Miodraga Kostića i Jaroslava Stupavskog koji je već sada blizak UO FK Vojvodine, kao i Milan Mandarić koji je živeo u Novom Sadu i koji sa ponosom ističe da navija za Vojvodinu i da je spreman da je predvodi čim se zakoni oko privatizacije u sportu usvoje.
 
Izvor: BUTASPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου