Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Otvoren šesti Balkanski šampionat u džet-skiju

Gradski sekretar za sport Slavko Gak otvorio je danas šesti Balkanski šampionat u džet-skiju u Nautičkom selu „Biser” u Boljevcima (Surčin).
dzetski-reka-ada
– Verujem da će organizator ovog takmičenja, Džet-ski savez, ali i Grad Beograd, opravdati epitet dobrih domaćina sportskih manifestacija i da će naši gosti iz inostranstva poneti lepe sportske uspomene. Takmičenje je otvorenog karaktera, što je od posebne važnosti, jer je time omogućeno učešće velikog broja takmičara iz zemalja u okruženju, ali isto tako i važan stepenik na putu do Evropskog ili Svetskog šampionata – rekao je Gak.
On je dodao da će ovogodišnji Balkanski šampionat obeležiti obeležiće učešće preko 60 takmičara, kako iz Srbije, tako i iz regiona, a upravo ta okolnost doprineće promociji Beograda kao sportske prestonice.  Gak je svim učesnicima poželeo sreću uz želju da prikažu najbolje umeće i tako steknu novo iskustvo.
Otvaranju Balkanskog šampionata u džet-skiju prisustvovao je i predsednik opštine Surčin Stevan Šuša i predsednik džet-ski saveza Srbije Veljko Šukalo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου