Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Šešelj: Srbi u Americi glasajte za Trampa

Šešelj: Srbi u Americi glasajte za Trampa

Pristalice Srpske radikalne stranke okupile su se danas u blizini Predsedništva Srbije kako bi izrazile protest zbog dolaska potpredsednika SAD Džozefa Bajdena u Beograd
 
  Pristalice Srpske radikalne stranke okupile su se danas u blizini Predsedništva Srbije kako bi izrazile protest zbog dolaska potpredsednika SAD Džozefa Bajdena u Beograd, jer je Bajden, kako je lider stranke Vojislav Šešelj izjavio, opoganio svetu srpsku zemlju.
On je ocenio da srpski narod ne voli Bajdena, da ga mrzi, da pamti njegovu ulogu u bombardovanju Srbije 1999 godine kao i zalaganje za nezavisnost Kosova.
"Takav zločinac opet ovde uživa državne počasti", rekao je Šešelj i poručio da je Bajden arhineprijatelj srpskog naroda, kojeg je nazivao ubicama dece, silovateljima, nepismenim degenericima, agresorima i kasapinima.
Šešelj je na skupu, pozvao i sve Srbe u SAD da na izborima daju glas za kandidata Republikanske partije Donalda Trampa.
"Glasajte za Trampa, glasajte za budućnost Srbije", rekao je on. Prema Šešeljevim rečima, Tramp je jedan od retkih koji su tražili izvinjenje Srbiji.
"On je prijatelj Rusije i želi sporazume sa Rusijom... Glasajte za njega, jer je prijatelj srpskog naroda. Tramp je jedini koji može da uništi sve zakulisne radnje, on to može i ubeđen sam da će u tome uspeti .. On je iskren častan, donosi mir, i ponos Americi", rekao je Šešelj.
Okupljenima su podeljene majce sa likom Donalda Trampa, i na kojima je pisalo VOTE TRAMP Serbian radical Tramp. Takođe oni su nosili transparente Vote Tramp, ali su i uzvikivali parole protiv premijaera Srbije Aleksandara Vučića.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...