Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Студент из Новог Сада трагично страдао у Чикагу

среда, 05.10.2016. у 13:54

Илустрација (Фото Б.Ј.П.)
ЧИКАГО – Студент новосадског Факултета за спорт и физичко васпитање М. Г. (24), из Петровца на Млави, трагично је страдао у Чикагу у САД, пренели су данас медији.
М. Г. је у понедељак, 3. октобра, страдао несрећним случајем када су на њега пале водоводне цеви са камиона поред којег је стајао, пренео сајт Новосадског радија 021.
Наводи се да је М.Г радио као возач компаније „Делта куријер груп” и својим камионом дошао је до одредишта у Чикагу где је требало да испоручи робу.
Младић је током истовара стајао поред свог возила, док је други радник био задужен за пријем. Међутим, неколико цеви се откачило и пало на М.Г.
Како наводи 021.рс,а преноси Танјуг,  Хитна помоћ га је брзо превезла у болницу „Ст. Џејмс”, али је он преминуо од последица унутрашњег крварења.
Локалне власти су одмах покренуле истрагу како би утврдиле како је дошло до пропуста у истовару.
Сајт тврди да је М. Г. пре три године је отишао у САД преко програма „Ворк енд травел” и остао тамо да живи и ради, а последња адреса боравка му је била у Сијетлу на Западној обали и према речима пријатеља ускоро је намеравао да се врати у Нови Сад и настави школовање.
Породица је обавештена о трагичном догађају

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες