Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ένας Έλληνας πολίτης, που βρισκόταν στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους, μας έστειλε επιστολή δηλώνοντας αηδιασμένος από το ταξίδι συμπατριωτών του στη Σερβία με μοναδικό σκοπό να βρίσουν ομοεθνείς τους.

«ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΔΩΝ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ…ΣΕΡΒΟΤΣΟΛΙΑ…ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑ….ΚΑΙ…ΚΑΙ…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ.

ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».


ΥΓ 1.  ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΘΟΥΝ : Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  Ο ΤΖΟΓΟΣ

ΥΓ2.  ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ , ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ & ΤΗ ΒΙΑ?

ΥΓ 3. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΕΡΒΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου