Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

EKTAKTO: Επιβεβαίωσε το ΝΑΤΟ την επιστράτευση του Σερβικού Στρατού – Προσπάθησαν να δολοφονήσουν Σέρβους οι Αλβανοί

Όλα κρέμονται από μια κλωστή καθώς το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες την μερική επιστράτευση που κήρυξε ο σερβικός Στρατός. Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη καθώς οι Αλβανοί Κοσοβάροι έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο με την τοποθέτηση ναρκών στη σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει το Βελιγράδι με την Μιτρόβιτσα, στο Βόρειο Κόσσοβο.

Όπως είχαμε αναφέρει στο άρθρο μαςEKTAKTO: Πήραν φωτιά τα Βαλκάνια: Σε σύγκρουση Σερβία και Κόσοβο – Διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού προς το λαό του –  ο Σέρβος πρωθυπουργός κατηγόρησε το Κόσοβο ότι έστειλε ειδικές δυνάμεις για να επιτεθούν στο τρένο που κατασκεύασε η Σερβία με προορισμό μετά από 18 χρόνια από το Βελιγράδι προς βόρεια, το σερβικό κομμάτι του Κοσόβου, την πόλη Mitrovica.

«Έστειλαν μονάδες των ειδικών Αλβανικών δυνάμεων ROSU με όπλα στο συνοριακό πέρασμα Jarinje για να συλλάβουν τον οδηγό του τρένου και τους επιβάτες» είπε ο Σέρβος πρωθυπουργός και τόνισε ότι «σκοπός τους είναι μια μεγάλη σύγκρουση».

«Οι Αλβανοί του Κοσόβου με την έγκριση του ΝΑΤΟ και άλλων έστειλαν 17 ΤΟΜΑ με ειδικές μονάδες βόρεια με σκοπό την σύγκρουση» είπε ανοιχτά ο Σέρβος πρωθυπουργός καρφώνοντας το ΝΑΤΟ!

Ο Vucic διέταξε το τρένο να σταματήσει στην σερβική πόλη Raska υποστηρίζοντας ότι οι Αλβανοί έβαλαν νάρκες στις γραμμές του τρένου!

Και φαίνεται ότι ο Σέρβος πρωθυπουργός ήξερε τι έλεγε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες