Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Εξωτερικών για τη Μονή Εσφιγμένου



Οι δυο μοναχοί καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια κάθειρξης επειδή το 2013 υπήρξαν επεισόδια, όταν δικαστικοί επιμελητές επιχείρησαν να εκκενώσουν το αντιπροσωπείο, κατ' εφαρμογήν προηγούμενης δικαστικής απόφασης, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν αντιδράσεις και να εκτοξευτούν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.



Στη συγκέντρωση έδωσαν και το παρών οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 άτομα οπαδοί της ΑΕΚ ανέβηκαν στο περιστύλιο της Βουλής όπου και ανάρτησαν πανό που έγραφε μεταξύ άλλων «κάτω τα χέρια από τη Μονή Εσφιγμένου», ενώ υπέγραφαν ένα άλλο με το όνομα «Original 21».

Ένα προπύργιο έμεινε μαρτυρικό μεταξύ ελαχίστων άλλων, το οποίο η Υπεραγία Θεοτόκος ηγάπησε και ωσαύτως ευδόκησε ώστε οι τελευταίοι Ομολογηται της Πίστεως της Γνήσιας και Ιστορικής Μονής Εσφιγμένου, όντες στον Σωτηριώδη δρόμο του Παραδείσου, να αξιωθούν και του μαρτυρίου χάριν της Πίστεως!

 Τα όργανα των σκοτεινών δυνάμεων επενεργούν κατά παραγγελία ή εντολήν του υποδύοντος τον αρχέκακον όφιν, μετά πάσης πονηρίας, κακίας και εχθρότητας με μόνον σκοπό να κατασπαράξουν το έργον του Θεού μέσω των μετεριζίων αυτού όπως την Ι.Μ. Εσφιγμένου του Αγίου Όρους και κατά του ιδίου Γέροντος – Καθηγουμένου αυτής κ. Μεθοδίου, του ορθοτομούντος τον λόγον της Αληθείας εμπράκτως και ευψύχως και όχι μόνο με λόγια…! Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει από τα Μ.Μ.Ε το επίπεδο του υποκόσμου, την εγκληματικότητα, την φθαρμένη κοινωνία του αίματος, της κραιπάλης και της απώλειας… Γνωρίσαμε τον Πάσσαρη, τον Ρωχάμη, τον Παλαιοκώστα, τον Κατσούλα και άλλους…τους οποίους άλλωστε είδαμε με συμπάθεια προκειμένου να μετανοήσουν και να σωθούν και αυτοί κατά την εν Χριστώ αγάπη. Τι χειρότερο όμως έπραξε ο Γέροντας Μεθόδιος, ώστε να του καταμετρηθεί η εσχάτη των ποινών, ήτοι 20 χρόνια κάθειρξη και 6 χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για κάτι που ασφαλώς δεν έπραξε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pavlos: Ulazak Kosova u Savet Evrope zločin nad srpskim i grčkim narodom

  Podrškom prijemu Kosova u Savet Evrope, grčki poslanici u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podržavaju kršenje međunarodnog pr...