Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Σέρβοι ‘κλείνουν’ για το καλοκαίρι Ελλάδα




Το 60 τοις εκατό των Σέρβων που αγοράζουν πακέτα θερινών διακοπών έχουν προορισμό την Ελλάδα

Φεβρουάριος 20, 2017. 17:17

Βελιγράδι.

Η αγορά  εκ των προτέρων πακέτων διακοπών έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ο διακανονισμός έχει μικρότερο κόστος και οι πολίτες έχουν έτσι την ευκαιρία να κάνουν περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε 12 δόσεις, μέχρι το τέλος του έτους, σημειώνει  η σερβική ραδιοτηλεόραση (rts.rs).




 «Οι πωλήσεις των πακέτων για καλοκαιρινές διακοπές είναι μεγάλες. Μετά την έκθεση του Τουρισμού το ενδιαφέρον για εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά είναι μεγάλο. Έχουμε ήδη πωλήσει μέχρι στιγμής μεγάλο αριθμό πακέτων για συγκεκριμένους προορισμούς, αλλά η αγορά ακόμη συνεχίζεται», είπε ο Μίρκο Μπάουκ από το ταξιδιωτικό γραφείο «Odeon vrld travel».


Λόγω των πολιτικών εντάσεων και των τρομοκρατικών επιθέσεων, ορισμένες χώρες της Μεσογείου τα τελευταία χρόνια έχουν εγκαταλείψει την προσέλκυση τουριστών.



Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα είναι η πιο δημοφιλής στους επισκέπτες από την Ευρώπη και τον κόσμο. 
Η αυξανόμενη ζήτηση έφερε υψηλότερες τιμές. Ένα καθαρά οικονομικό δίκαιο.

 «Αν και έχουμε υψηλότερες τιμές από τους συνεργάτες μας από την Ελλάδα, εμείς γενικά παραμείναμε στις τιμές του περασμένου έτους», εξηγεί ο Μίλαν Λαϊνόβιτς από το ταξιδιωτικό γραφείο «Belvi travel».



Για τους τουρίστες από τη Σερβία, η Ελλάδα είναι η κύρια επιλογή τους. Περισσότερο από το 60 τοις εκατό των ατόμων που φεύγουν στο εξωτερικό αποφασίζει να πάει στην Ελλάδα, ακολουθεί η Ιταλία, η Ισπανία και το Μαυροβούνιο.



Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, αρχίζει στο Βελιγράδι έκθεση τουρισμού, η οποία συγκεντρώνει 1.200 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες, σημειώνει το δ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες