Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Βρέθηκαν δύο αδερφάκια έξω από εκκλησία στην Καλαμαριά - Στην φυλακή οι γονείς



THESSNEWS-DESK

Δύο μικρά παιδιά τα οποία μάλιστα είναι και αδερφάκια, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα αγόρι ηλικίας 3,5 ετών και ένα κορίτσι 1,5 έτους.

Η 32χρονη μητέρα των παιδιών, που είναι από τη Σερβία, είναι φυλακισμένη στις φυλακές Θήβας και ο πατέρας επίσης από τη Σερβία στις φυλακές Διαβατών.

Την επιμέλεια είχε η 25χρονη αδελφή της μητέρας, η οποία συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα παιδιά, ο Φίλιπ και η Ιρένα, μεταφερθήκαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς, ενώ ειδοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο νωρίτερα στη σελίδα του στο Facebοok έγραψε:

"Συμβαίνει τώρα: Επιτόπια παρέμβαση για 2 αδερφάκια 1,5 και 4 ετών!

Μόλις ενημερωθήκαμε από την Εισαγγελία Ανηλίκων για την περίπτωση 2 παιδιών, 1,5 και 4 ετών, τα οποία εγκαταλείφθηκαν έξω από εκκλησία από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Μονάδα άμεσης επέμβασης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κοινωνική λειτουργό μεταβαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου βρίσκονται τα παιδιά προκειμένου να μεταφερθούν σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το εξειδικευμένο προσωπικό του θα είναι δίπλα στα παιδιά για οτιδήποτε χρειαστούν παρέχοντάς τους την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου