Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Старац Јефрем: Долазе врло тешки дани, Антихрист је већ на земљи




Долазе врло тешки дани. Обратите пажњу на своју душу. Уједињујте се и дајте се у подвиг. Старац Јефрем је изашао из затворништва. Њему се Господ јавио. Старац је молио од Господа да продужи време, али Господ је рекао да је антихрист на земљи и да све почиње ове године.
Наше време одбројава. Очекује нас тешка година и опасности за време нашег боравка на земљи. Разјарени сатана жели да нас прогута и одведе у пакао. Благочестив је човек који се спасе те избегне његове зубе и попне се на Небо.
Из године у годину ситуација је све гора. Све више је грешника и развратника, грех се умножава. Овако стање више не може да траје и доћи ће Господњи Суд. Стога морамо да пожуримо да помогнемо нашим ближњима, да их волимо и љубимо.
Морамо помагати нашим блискима али и нашој браћи у Христу, помагати им у њиховом болу и патњи. Ми смо сигурно заштићени ако смо под заштитом Мајке Божије а у опасности смо ако живимо у јарму сталног греха који је тренутно у порасту у свету.
Старац Јефрем Филотеjски (Аризона, Мораитис) је духовно чедо Јосифа Изихисте који је писао о свом духовном оцу у чудесној  књизи „Мој живот са старцом Јосифом“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

PACE recommends that Kosovo* becomes a member of the Council of Europe

 https://pace.coe.int/en/votes/39707 In its statutory Opinion, based on a report by Dora Bakoyannis (Greece, EPP/CD) and passed by 131 votes...