Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Počeo 15. Beer fest

Publika je polako pristizala iako je većina štandova još uvek bila u fazi priprema i pivo je moglo da se kupi tek od 18 časova. Ono što najviše interesuje posetioce, pored muzike, svakako su cene piva, a one se kreću od 150 dinara pa naviše.
Na nekoliko štandova moguće je pazariti i više vrsta rakija, što svakako raduje one koje planiraju da pojačaju tempo provoda. Svečano otvaranje uz spekakularni vatromet najavljeno je za 22 časa i 30 minuta. Nakon dvadesetominutnog nastupa grupe Viva vops, na scenu je izašao bend Kluz. Nekoliko desetina ljubitelja hip-hopa došlo je da podrži grupu Artorius koja je uz oduševljenje svojih fanova najavila sjajno otvaranje prvog dana festivala.
Očigledno je da posetioci čekaju da padne temperatura u Beogradu kako bi došli da uz hladno pivo i dobru muziku uživaju u još jednom beogradskom festivalu piva.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....