Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Svaki drugi kupi magnet na letovanju


Magnet je omiljeni suvenir sa putovanja skoro svakom drugom građaninu Srbije, dok svaki deseti ipak više voli privezak za ključeve, pokazuju rezultati istraživanja agencije Smart Plus Research u koje je Danas.rs imao uvid.


Svaki drugi kupi magnet na letovanju
Foto: BC
Više od 17 odsto ispitanika reklo je, ipak, da ne voli suvenire, oko pet odsto njih preferira snežne kugle, a svaki peti odgovorio je “nešto drugo” u istraživanju agencije Smart Plus Research.
Na pitanje šta najviše vole da rade na plaži, najveći broj odgovora, oko 75 odsto, upravo je kupanje, potom slede i sunčanje i ležanje ispod suncobrana, dok po 30 odsto voli i ispijanje pića u kafiću i čitanje knjige.
Ove godine četvrtina građana Srbije rešila je da putuje u Grčku tokom odmora, a isto toliko je preskočilo putovanje ovog leta. Posle Grčke najviše se putovalo u Crnu Goru (7,5 odsto), 5,6 odsto je letovalo u Srbiji, a 2,6 odsto u Hrvatskoj. Manje od dva odsto ispitanika odlučilo se ove godine za Tursku, Italiji ili Španiju, a manje od jedan odsto za Egipat i Tunis.
Istraživanje Smart Plus Research ukazuje i da bi najviše građana Srbije volelo da putuje u Španiju i Grčku, više od osam i sedam odsto, potom slede Kuba, Italija i Pariz sa po više od četiri odsto.
Svaki drugi ispitanik odgovorio je da više voli more nego planinu, svaki treći kaže da voli podjednako, dok prednost planini daje 13,7 odsto njih.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...