Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Plavetnilo Skijatosa po specijalnoj ceni ovog septembra


Skijatos, relativno malo ostrvo, sa čak 65 plaža, prekriveno je divnim i mirisnim borovim šumama i kao stvoren je za vaše ovogodišnje letovanje.
Foto: Promo Skijatos
Ukoliko danas napravite upit, šest noćenja i avionski prevoz na relaciji Beograd - Skijatos, a na relaciji Skijatos - Beograd autobuski prevoz za 24.09.2017. godine, platićete 119 evra, umesto redovne cene od 150 evra po osobi.
Skijatos je najzapadnije ostrvo severnih Sporada, a glavni grad se nalazi u istočnom delu ostrva. Pored njega na ostrvu postoje još i naselja Ksanemos, Kalivia, Troulos i Koukounaries, gde je i istoimena plaža, dugačka skoro kilometar, krase je lep sitan pesak, dugački plićak sa vrlo toplom vodom kao i hlad guste borove šume.
Plaža Troulos je vrlo popularna i sadrži pregršt komoditeta za turiste. Plaže Kserkses i Elias su posebno poznate po odličnoj hrani koja se može naći u njihovim restoranima. Dve fantastične plaže koje su vrlo skrivene i praktično puste su Nikocara i Megijalo. Na njima nema nikakvog komoditeta osim same čiste prirode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες