Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

UBIJEN U CENTRU ATINE! Grčki advokat koji je trebao braniti Srbe likvidiran

Poznati grčki advokat Mahalis Zafiropoulos, koji je pre dva dana brutalno ubijen u svojoj kancelariji u Atini, bio je jedan od advokata koji je preporučen za slučaj ubistva američkog državljanina bakarija Hendersona na Zakintosu, za koje su optuženi državljani Srbije.
Kolega Mihalis Zafiropoulos jedan je od najboljih advokata u Atini. Trebalo je da sarađujemo, preporučen mi je za slučaj Zakintos, ali sam prvo krenula u pregovore sa kolegom Kougiasom i sa njim se dogovorila… 


Kolegal Mihalis je bio opcija dva – rekla je beogradska advokatica Zora Dobričanin, koja zastupa naše državljane uhapšene na Zakintosu, osumnjičene za učešće u ubistvo Amerikanca Bakarija Hendersona, u julu ove godine.
Dobričanin napominje da je, iako Zafiropulos nije bio angožovan u “slučaju Zakintos”, prilikom sledeće posete Atini trebalo da ga kontaktira, jer je bio aktivan u Advokatskoj komori Atine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...