Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ANTONIS REMOS ZABRANJEN ZBOG DUDE? Slavni trener tvrdi da je zbog njega otkazan nastup grčke zvezde u Beogradu


Najpopularniji grčki pevač i moj veliki prijatelj Antonis Remos trebalo je sinoć da održi koncert u Sava centru, ali je odlukom gradske vlasti skinut sa programa bez objašnjenja.
Legendarni košarkaški trener Dušan - Duda Ivković kaže da je otkazivanje koncerta još jedna neprijatnost koju je doživeo u svom rodnom gradu.
- Rukovodstvo Sava centra zamolilo je početkom marta moju suprugu i mene da pitamo našeg velikog prijatelja Remosa da li bi hteo da održi još jedan koncert, pošto su njegov nastup 2013. proglasili najuspešnijim u četrdesetogodišnjoj istoriji Sava centra. Prihvatili smo, našli se nedugo zatim sa Remosom u Solunu i on nam je rekao da bi mogao da dođe 3. novembra - priča Ivković.
Kako kaže, u Sava centru su odmah prihvatili taj termin.
- Dobili smo i zvaničan mejl ljudi iz Sava centra kao potvrdu da su još 20. marta rezervisali Veliku dvoranu za 3. novembar i Remosov koncert. U međuvremenu, 2. aprila održani su predsednički izbori nakon kampanje u kojoj sam podržao Sašu Jankovića i doživeo mnogo neprijatnosti od strane vlasti. Da bismo početkom avgusta saznali da je Remosov koncert skinut sa programa Sava centra - ističe Ivković.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου