Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Βάρκιζα: Σ' αυτή την πολυκατοικία έκρυβε τα 135 κιλά κοκαϊνης o Σέρβος διακινητής


0 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 22:09
Ένας 33χρονος Σέρβος είναι ο άνδρας που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το πρωί της Κυριακής στη Βάρκιζα, αφού στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν, βρήκαν τη θηριώδη ποσότητα των 135 κιλών κοκαϊνης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Η εισβολή στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον ύπνο και να βρεθεί με χειροπέδες.

Ο 33χρονος Σέρβος που το μικρό του όνομα είναι Μάρτιν, βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα. Μάλιστα, έκανε πολύ ακριβή ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εκτός από τα 135 κιλά κοκκαϊνης η αξία της οποίας ανέρχεται τουλάχιστον τα 5 εκ. ευρώ, βρήκαν και 12.000 ευρώ μετρητά.

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων κάνει θραύση η κοκαΐνη.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες μέλη. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου. Όπως αναφέρουν σε δήλωσή τους: «Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

PACE recommends that Kosovo* becomes a member of the Council of Europe

 https://pace.coe.int/en/votes/39707 In its statutory Opinion, based on a report by Dora Bakoyannis (Greece, EPP/CD) and passed by 131 votes...