Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Σέρβοι "ψηφίζουν" Ελλάδα: 850.000 ήρθαν στη χώρα μας το 2017Η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα στην 40η Έκθεση Tουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου. Στα εγκαίνια της Έκθεσης, μεθαύριο Πέμπτη, θα παραστεί και η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα η διεύθυνση της Διεθνούς Έκθεσης Βελιγραδίου την Ελλάδα εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Τσέγας. «Η παραδοσιακή φιλία των δύο λαών αποτυπώνεται και στον τουρισμό, όπου η Ελλάδα παραμένει ο κυριότερος προορισμός των Σέρβων» επισήμανε ο κ. Τσέγας.
Ανέφερε ότι το 2017 επισκέφτηκαν την Ελλάδα 850 χιλιάδες Σέρβοι τουρίστες και τόνισε ότι αν και η Μακεδονία παραμένει ο κύριος προορισμός των τουριστών από τη Σερβία, τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτουν και άλλους προορισμούς της ηπειρωτικής αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας.
Ο κ. Τσέγας επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ότι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, σε σχέση με άλλες μεσογειακές χώρες, είναι η μεγάλη ακτογραμμή με όμορφες παραλίες, τα χιλιάδες νησιά και νησάκια, η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός, οι απεριόριστες δυνατότητες για ξεκούραση και ψυχαγωγία, η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών σε προσιτές τιμές

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ZAŠTO SE PRIKRIVA LEK PROTIV RAKA?

η Άννα Πρέλεβιτς μάς ξεναγεί στις ομορφιές της σερβικής πρωτεύουσας.

Οι ελληνικές κατασκευαστικές μεταναστεύουν στη Σερβία