Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

BEOGRADU? Uhapšen AMERIČKI specijalac ATENTATOR?!


Pema navodima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i ministra Nebojše Stefanovića, u Beogradu je slobode lišen jedan od bivših pripadnika američkih specijalnih jedinica “Foke“ iz zloglasne jedinice odgovorne za likvidaciju Osame Bin Ladena
Prema pisanju beogradskih medija, informacija o boravku bivšeg pripadnika američkih mornaričkih foka iz jedinice “Team six“, koji je u Beograd došao sa namerom da izvrši visokoprofilnu likvidaciju – potekla je od izvora iz kriminalnog miljea.
Prilikom upada policije u kako ministar Stefanović navodi – “štek stan“, pronađen je pištolj bez serijskih brojeva, a pored Korbeta D, slobode su lišena i dva pomagača srpskog porekla, koji su obezbeđivali oružje i logistiku.
Osim što na internetu nema informacija o uhapšenom bivšem marincu u stranim medijima, pažnju izaziva i činjenica da nema reakcija iz ambasade SAD u Beogradu.
Kako je u pitanju lice koje je više od 12 godina bilo pripadnik najelitnije specijalne jedinice, ne čudi nedostatak podataka o njegovom identitetu, a kako je kao pripadnik učestvovao u brojnim likvidacijama, lako je moguće da se radi o lažnom identitetu.
Prema navodima beogradskih medija, radi se o licu koje je navodno zaposleno u jednoj izraelskoj “sigurnosnoj agenciji“, koji je trebao da “izvrši likvidaciju i nestane“, (najverovatnije kao i ostatak zloglasnih foka koje su učestvovale u ubistvu Osame), mada nije poznato da li je Korbet njihovih sudbina svestan.
Izvor: InfoSrb, BBN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου