Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

GRCI, BELI, LDP I "PROTIV KORUPCIJE" GIK proglasio još četiri izborne liste

Gradska izborna komisija (GIK) je na sednici u subotu uveče proglasila još četiri izborne liste.


Time su do sada ukupno proglašene 24 liste, od 25 prijavljenih.
GIK je proglasio izbornu listu broj 21, pod nazivom "Građanska Stranka Grka Srbije - Vasilios Provelegios", izbornu listu broj 22, pod nazivom "Ljubiša Preletačević Beli - Zato što volimo Belovgrad", izbornu listu broj 23, pod nazivom "Dosta je bilo pljačke korupcije i lopovluka - Radulović Milorad" i izbornu listu broj 24, pod nazivom "Liberalno demokratska partija - LDP - Čedomir Jovanović".
Gradska izborna komisija je usvojila i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 21, 23 i 24, navodi se u saopštenju.

GIK je prethodno, takođe u subotu, proglasila izbornu listu broj 17, pod nazivom "Republikanska stranka - Republikánus párt - Nikola Sandulović", izbornu listu broj 18, pod nazivom "Jedinstvena stranka pravde (JSP) - Jekhutno Chidimos Čaćimasko (JĆČ), izbornu listu broj 19, pod nazivom "Za Beograd - Beogondola - Saobraćaj, urbanizam, turizam - Nova rešenja, konkretni projekti - Jovan Ranđelović", kao i izbornu listu broj 20, pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora".

GIK je usvojio i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 17, 18 i 20.

U saopštenju se napominje da je GIK na istoj sednici zaključio i deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Beograd.

Utvrđeno je da je upisano ukupno 1.606.693 birača, kao i broj birača na svakom biračkom mestu za područje grada Beograd.

Ta odluka biće objavljena u Službenom listu Grada Beograda, dodaje se u saopštenju.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες