Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Air Serbia od sutra uvodi letnji red letenja

LETOVI
 
Autor/izvor: SEEbiz / Tanjug
Datum objave: 30.03.2019. - 19:38:59 
BEOGRAD – Air Serbia će od nedelje 31. marta saobraćati po letnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra 2019. godine, saopštio je srpski avioprevoznik.
U saopštenju se navodi da je u odnosu na prošlo leto, ovogodišnja letnja mreža Air Serbije proširena sa devet novih destinacija za koje su putnici u proteklom periodu pokazivali najveće interesovanje.
To su Krasnodar, Helsinki i Kijev, za koje će se leteti tri puta nedeljno, i Madrid, Barselona, Nica, Kairo, Zadar i Rijeka, za koje će se leteti dva puta nedeljno.
Pored toga, dodaje se, za veliki broj postojećih popularnih destinacija biće povećan nedeljni broj letova.
Najfrekventnije destinacije ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedeljno, sledi Cirih za koji će se leteti 19 puta nedeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu.
Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa dvanaest letova nedeljno, Zagreb sa jedanaest, kao i Moskva i Amsterdam sa po 10 letova nedeljno.
Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cele letnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom letnjih meseci.
„Veoma smo ponosni što ćemo od juna povezati srpsku prestonicu sa čak devet novih gradova i proširiti našu međunarodnu mrežu na ukupno 49 atraktivnih destinacija. U skladu sa željama i potrebama naših putnika, najveći broj letova predviđen je tokom sezone godišnjih odmora i to upravo ka destinacijama za koje tradicionalno vlada najveće interesovanje", izjavio je generalni direktor Air Serbije Dankan Nejsmit.
Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svetskim destinacijama, Air Serbia će zahvaljujući kod-šer ugovorima sa uglednim svetskim avio-kompanijama povezati Beograd i s gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hongkonga i mnogih drugih širom planete, dodaje se u saopštenju

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μαρίγια Μιλόσεβιτς, κόρη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, μίλησε σε μια μεγάλη συνέντευξη για τις λεπτομέρειες της τελευταίας συνομιλίας με τον πατέρα της

  Είπατε κάποτε, το 2001 για την ακρίβεια, ότι κάποιος έδινε πέντε εκατομμύρια δολάρια για να συλληφθεί και να εκδοθεί στη Χάγη ο πατέρας σα...