Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Στοιχειώνει την κυβέρνηση το Μακεδονικό -Γιούχα και προσαγωγές στις παρελάσεις

Οργισμένη υποδοχή επιφύλαξαν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πολίτες στη βόρεια Ελλάδα στις παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια. Σε αρκετές από τις περιοχές που εμφανίστηκαν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος πολίτες είτε τους υποδέχθηκαν με ιαχές «προδότες» και «αλήτες» είτε τους υποχρέωσαν σε άτακτη φυγή υπό το βάρος των αποδοκιμασιών. Πήραν στο κυνήγι τον βουλευτή Τζαμακλή στην Κατερίνη

Γρεβενά: Έφυγαν σαν κυνηγημένοι οι επίσημοι- «Αλήτες πολιτικοί» 



Παρόμοι το κλίμα και στις Σέρρες με την βουλευτή Αφροδίτη Σταμπουλή να δέχεται «βροχή» τις αποδοκιμασίες όταν κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Βουλής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Αρκετοί πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, τραγουδούσαν το "Μακεδονία Ξακουστή" και στο άκουσμα της κατάθεσης στεφανιού από την κ. Σταμπουλή, προχώρησαν σε γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες.
«Εδώ είναι πλατεία Ελευθερίας και όχι Βαυαρίας», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά και «να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» φώναξαν οι πολίτες κατά την διάρκεια της κατάθεση στεφάνων και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το Μακεδονικό.
Τρίκαλα: “Γιούχα” στον Βασίλη Κόκκαλη αλλά και αρκετές προσαγωγές

Παρελάσεις με πανό και μαύρες σημαίες

Σε Αττική και περιφέρεια τοπικοί φορείς αποφάσισαν να σηκώσουν μαύρες σημαίες απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Στο Περιστέρι διεκόπη δύο φορές η παρέλαση καθώς ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί ζητούσε από την υφυπουργό απασχόλησης Αν. Νταλάρα να αποχωρήσει, όμως εκείνη παρέμεινε στην θέση της μέχρι το τέλος. 

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα για τη Μακεδονία και «γιούχα» στους πολιτικούς!

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.
Η εμφάνιση των επισήμων στην εξέδρα για την 25η Μαρτίου ανέβασε τους τόνους…

Τρίκαλα: «Γιούχα» στον Βασίλη Κόκκαλη - Τους συνέλαβαν γιατί φώναξαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία

Τρίκαλα: «Γιούχα» στον Βασίλη Κόκκαλη - Τους συνέλαβαν γιατί φώναξαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...