Svakoga dana samo u dnevnom listu "Blic" od 20. novembra
pratite serijal "Nacionalni kuvar" i saznajte šta se kuva po Srbiji.
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_v33Cc6fV1CAUXgwlyyLiE_bvA66yRZfTS614yEnVJBkn4FBS4RYBGpIPMQtItchqvskwhlJm5prlWtt9wvJCrE70FKT5TRZ_pQLfDdQEituzWt33w2rLEeBQbehKxZ9d5Ud85oFr96xIaM1ZTpwR9CvcjESwkDpVbK=s0-d)
Kada se priđe mapi Srbije, vide
se gradovi. Samo miriše. S juga ljute papričice, roštilj, ajvar, sa zapada
kajmak i pršut, iz Šumadije kiseli kupus, sa istoka kačamak sa sirom, a sa
severa štrudla s makom.
Pred vama će biti jedinstven kuvar, najbolja srpska jela koja nikada
nećete naći na jednom mestu, pred vama je riznica gastronomskog blaga Srbije.
Vodimo vas u uzbudljivu istraživačku avanturu, u potragu za
zaboravljenim, starim, autentičnim receptima. Pomoć smo tražili od najboljih
srpskih kuvara i domaćica koje su svoje znanje, iskustvo, tajne i savete delili
nesebično.
Puna kuća i puna trpeza ovde će uvek biti svetinja
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου