Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

EKSKLUZIVNO: Kozaci dobrovoljci dolaze na Kosmet da brane Srbe!

S. Milovanović
VLADIVOSTOK-Nekoliko hiljada Kozaka spremno je da na prvi poziv Srba sa Kosova i Metohije dođe na Kosmet i pomogne srpskom narodu da ostane na svojim vekovnim ognjištima!
Ovo je zaključak godišnje skupštine Udruženja Donskih kozaka održanog pre nekoliko dana u Vladivostoku a potomci Tarasa Buljbe i ostalih hrabrih ruskih ratnika pokrenuli su i peticiju kojom pozivaju sve svoje istomišljenike širom Ruske federacije da se stave u odbarnu Srba na Kosovu i Metohiji.
-Mi ne pozivamo u rat niti bilo kome pretimo oružjem ali ne možemo ni mirno da gledamo kako bratski i pravoslavni srpski narod muče, proteruju i ubijaju za zemlje koja je vekovima bila njihova a koju su albanski teroristi i esktremisti oteli i proglasili za svoju državu pomognuti Amerikom i Evropom, kaže se između ostalog u proglasu Donskih Kozaka.
I grupe na društvenim mrežama širom Rusije prepune su kozačkih poziva da se svaka vrsta pomoći da Srbiji a nakon puštanja Ramuša Haradinaja na slobodu te su se grupe uvećale i za nekoliko hiljada članova. Svuda se ističe da Rusija i „njeni najhrabriji sinovi“ ne smeju da ostave srpski narod na milost i nemilost „bezdušnoj Evropi i svetu“.
-Moramo pomoći Srbima, oni su naša braća a to je više puta javno isticao i predsednik Putin. Slava Bogu, prošlo je vreme izdajnika Gorbačova i Jeljcina koji su za šaku američkih dolara gazili Rusiju i ponižavali se pred Vašingtonom i Briselom dozvoljavajući da na Srbe i bombe bacaju 1999. godine. Ima nas više nego dovoljno da sa uajedno sa braćom Srbima kažemo odlučno NE novom poretku koji preko stvaranja još jedne albanske države u srcu Evrope želi da ubišti duh pravoslavlja, kaže se u jednom od komenatara Donskih Kozaka povodom aktuelne situacije na Kosmetu i u Srbiji.
Podsetimo, pored Kozaka i drugi Ruse širom Ruske federacije na društvenim mrežama i u javnosti nude pomoć Srbima na Kosmetu a sve su brojniji i jači glasovi koji zahtevaju politički i vojni savez Srbije i Ruske federacije

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου