Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ο Αξιωματικός του άρματος μιλάει για το Πολυτεχνείο







14,1 χιλ. συνδρομητές
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η λογοκριμένη συνέντευξη του Υπιλάρχου Μιχάλη Γουνελά (1946 - 2017) που καθοδήγησε το άρμα στο Πολυτεχνείο την 17η Νοεμβρίου 1973. Η συνέντευξη είναι από το 2002 και όχι το 1984 που αναφέρεται στην αρχή του βίντεο λόγω λάθους, δεν έχει όμως τόσο μεγάλη σημασία αν η συνέντευξη δόθηκε το 1984 ή το 2002 αλλά όσα λέγονται σε αυτήν..

Στις μέρες μας ακόμη σπαράζει το έθνος για την αδικοχαμένη Ηλένια.. Η εβραία (όπως η ίδια ομολόγησε https://www.pentapostagma.gr/2014/06/...) επαναστάτρια ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Δαμανάκη πνίγει τον πόνο της πλάι στον Αλβέρτο στο Μονακό.. ο σύντροφος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ επαναστάτης Παπουτσής δεν άντεξε και πήγε στην παγκόσμια τράπεζα να συνέλθει από το σοκ.. άλλοι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στα νησιά Κέημαν.. άλλοι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ έχουν μισθό +20.000€/μήνα στο ευρωκοινοβούλιο.. άλλοι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ έχουν 30, 40, +100 ακίνητα.. πληρώνουν καλά οι αγώνες.. Στις μέρες μας σύσσωμοι οι "επαναστάτες" του Πολυτεχνείου έχουν μετατρέψει την ένδοξη πατρίδα μας σε χαβούζα πάσης φύσεως λαθρεποίκων από όλα τα μήκη και πλάτη Ασίας και Αφρικής, εκτουρκίζουν Θράκη, Ίμια, ξεπουλάνε την Μακεδονία.. Οι ίδιοι εκατομμυριούχοι ψευδοεπαναστάτες και τα τσατσοΜΜΕ που "θρηνούν" τους νεκρούς (...) του Πολυτεχνείου βγάζουν τον σκασμό για τις χιλιάδες αυτοκτονίες/δολοφονίες Ελλήνων από την φτώχεια και την εξαθλίωση που επέφεραν οι μισελληνικές δοσιλογικές ξενόδουλες (((πολιτικές))) τους ενώ παράλληλα το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ζει στο όριο και κάτω από το όριο της φτώχειας ζητιανεύοντας λαχανικά από τις λαϊκές..

https://youtu.be/drDPUwfX_kg

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε και την ιστορική συνέντευξη στην εφημερίδα Δημοκρατία (που γκρέμισε περαιτέρω τους εντέχνως καλλιεργημένους μύθους επί 44 χρόνια) που έδωσαν μαζί ο Κυριάκος Σταμέλος, αριστερός και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των φοιτητών, και ο Μιχάλης Γουνελάς. Δείτε την συνέντευξη εδώ https://www.dimokratianews.gr/content...

Η αλήθεια υπάρχει. Το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί..
http://afypnisisellinwn.blogspot.gr/2...

Αεί κράτιστον εστί τα αληθή λέγειν εν παντί καιρώ.
Μένανδρος
https://youtu.be/Ty2cRprTEIg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου