Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Četvrti ubijeni vođa u četiri godine

Srpska policija je prije masovne tučnjave na Večitom derbiju u hotelskoj sobi najmlađeg, 18-godišnjeg Hrvata pronašla i pismo koje je napisao svojoj djevojci neposredno prije krvave tučnjave.
- Imam opasan, vrlo opasan dan i zato ti pišem jer tko zna kako će ovo završiti. Dobit ću možda malo batina, ali dat ću ih više, puno više. Organiziralo se nas 150, ali njih će biti i 600. Malo brinem, ali ne odustajem - piše u pismu koje na kraju nije poslano pa je na koncu predstavljalo ključan dokaz da su hrvatski huligani u Beograd organizirano došli raditi nerede.
Inače, Ljubomir Marković Kića je čak četvrti ubijeni vođa navijača u Srbiji u posljednje četiri godine. Posljednji u nizu prije njega bio je Aleksandar Stanković zvan Sale Mutavi. On je također bio vođa navijača Partizana te je nastradao 2016. godine u pucnjavi u kojoj su sudjelovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.
Kića je bio vrlo popularan među mlađom generacijom huligana Partizana. Srpski mediji navode da su se mnogi ugledali na njega, a njegov lik razvijali su na transparentima i zastavama na tribini.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου