Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τρεις αστυνομικοί του Κοσόβου συνελήφθησαν στη Σερβία – «Απετράπη απόπειρα αποσταθεροποίησης»

 


Η αντιτρομοκρατική μονάδα της σερβικής αστυνομίας συνέλαβε τρία μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Κοσόβου τα οποία είχαν περάσει τη γραμμή των διοικητικών συνόρων με την κεντρική Σερβία.

Στην ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται ότι «οι κοσοβάροι αστυνομικοί είχαν εισβάλει βαθιά στο έδαφος της κεντρικής Σερβίας όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν». Οι τρεις αστυνομικοί έφεραν πλήρη εξάρτυση και οπλισμό και δεν προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους.





 Μέλη των ειδικών μονάδων της σερβικής αστυνομίας συνέλαβαν σήμερα, στο έδαφος της κεντρικής Σερβίας, τρεις ένοπλες ειδικές δυνάμεις των  Rosu του πλαστού κράτους του Κοσσυφοπεδίου , όπως πληροφορείται η «Novosti».

▪️ Ο αρχηγός του κράτους, Aleksandar Vučić, ενημερώθηκε επειγόντως για αυτή την ενέργεια, ο οποίος μόλις έλαβε την πληροφορία ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες του στη ρωσική πρεσβεία, όπου παρευρέθηκε σε δεξίωση με την ευκαιρία της Ημέρας της Ρωσίας και αμέσως κατευθύνθηκε προς την Προεδρία. κτίριο .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...