Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Posle hapšenja osnivača Telegrama, oglasili se Ilon Mask i Taker Karlson: "Mrak se spušta na slobodni svet

 

Osnivač Telegrama Pavel Durov(40) uhapšen je juče na aerodromu Le Burže, a tim povodom se oglasio Ilon Mask koji je tražio da bude pušten na slobodu! Mask je to napisao u svojoj objavi na društvenoj mreži X, gde je objavio i snimak intervjua iz aprila. Osim njega, oglasio se i novinar Taker Karlson, koji je interjuisao vlasnika Telegrama!

Pored njega, oglasio se i Taker Karlson rečima ""Pavel Durov je napustio Rusiju kada je vlada pokušala da kontroliše njegovu kompaniju za društvene medije Telegram. Ali na kraju, Putin ga nije uhapsio zato što je dozvolio javnosti da koristi slobodu govora. Bila je to zapadna zemlja, saveznik Bajdenove administracije i entuzijastična članica NATO-a, koja ga je zaključala. Pavel Durov večeras sedi u francuskom zatvoru, živo upozorenje svakom vlasniku platforme koji odbija da cenzuriše istinu po nalogu vlada i obaveštajnih agencija. Mrak se brzo spušta na nekadašnji slobodni svet."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tegla ajvara više od 1.000 dinara: Ni ostalo povrće za zimnicu u "sopstvenoj režiji" nije nimalo jeftino

  Na akciji u velikim marketima za nešto više od 300, ali ako se kupuje od domaćih prodavaca može koštati i više od 1.000 dinara, koliko bi ...