Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κρύος ιδρώτας λούζει τον Βούσιτς όταν ο Τραμπ ανακοινώνει τη μετακίνηση της σερβικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ

 



Η κάμερα συλλαμβάνει τον Αλεξάνταρ Βούσιτς σε μία πολύ αμήχανη πολιτικά στιγμή στο Λευκό Οίκο. Σχεδόν πανικόβλητος ο Σέρβος πρόεδρος.

είδηση ότι η Σερβία και το Κόσοβο μετά τη μεταξύ τους συμφωνία για την εξομάλυνση των οικονομικών τους σχέσεων θα μετακίνησουν τις πρεσβείες τους στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η εξέλιξη πάντως αυτή φέρεται να έπιασε "αδιάβαστο" ακόμα και τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούσιτς ο οποίος υπέγραψε για λογαριασμό της Σερβίας τη συμφωνία δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω,ο Βούσιτς αντιδρά περίεργα, σαν να έχει πανικοβληθεί, μόλις ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει ότι Σερβία και Κόσοβο θα μετακινήσουν τις πρεσβείες τους στην Ιερουσαλήμ (όπως άλλωστε έχει κάνει ο ίδιος).

Εντελώς αμήχανος, ο Σέρβος ηγέτης συμβουλεύεται πρώτα τα χαρτιά του και εν συνεχεία στρέφει το βλέμμα του στους συνεργάτε του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βελιγράδι: «Πύργος Τραμπ» στα ερείπια;

  Ο γαμπρός του Τραμπ θέλει να κάνει διαμερίσματα το πρώην αρχηγείο του γιουγκοσλαβικού στρατού που ισοπέδωσε ο Κλίντον το 1999: Σφοδρές αντ...