Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ο Ερντογάν έστειλε Κοσοβάρους τζιχαντιστές στο Αρτσάχ. Το Βελιγράδι ακούει?

 Προετοιμάζει το έδαφος ο Ερντογάν για τα Βαλκάνια;-Aκατανόητη κίνηση Βελιγραδίου την ίδια στιγμή 


Εκατοντάδες ισλαμιστές Κοσοβάροι έχουν μεταβεί στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ και πολεμούν αυτή την στιγμή στο πλευρό Τούρκων/Αζέρων, με την μορφή στρατιωτικού σχηματισμο,ύ προκαλώντας συναγερμό σε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 93 τζιχαντιστές έχουν σκοτωθεί στις μάχες στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων 22 μελών του μετώπου του Levant Front, το οποίο είναι μέρος της οργάνωσης Al Nusra.

Μέσα σε αυτούς εντοπίστηκε και ο πολέμαρχος Lavdrim Muhaxheri από το Kacanik (πρώην σερβική επαρχία του Κοσσυφοπεδίου).

Σύμφωνα με τον κ. Ντάρκο Ομπράντοβιτς, Γενικό Γραμματέα του Ινστιτούτου Εθνικής και Διεθνούς Ασφάλειας του Βελιγραδίου, “υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την μαζική συμμετοχή διαφόρων αλβανικών παραστρατιωτικών πολιτοφυλακών στη σύγκρουση μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας που δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανέναν.”

Η σφοδρή σύγκρουση στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ προσέλκυσε εκατοντάδες Αλβανούς Κοσοβάρους τζιχαντιστές οι οποίοι αποτελούν “βόμβα” στα θεμέλια των Βαλκανίων.

Οι Αλβανοί αυτοί είναι έμπειροι αφού συμμετείχαν στους στρατιωτικούς σχηματισμούς του Ισλαμικού Κράτους.

Τώρα οι ίδιοι δημιούργησαν ταξιαρχίες και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες (σερβικών στρατιωτικών υπηρεσιών), αναπτύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό στις ζώνες συγκρούσεων στον Καύκασο.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή “πολιτών” από τα Βαλκάνια σε συγκρούσεις παντού στον κόσμο αποτελεί μια σαφή ένδειξη κινδύνου στην χερσόνησό μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Αλβανούς τζιχαντιστές που αποτελούν κομμάτι ισλαμικών στρατιωτικών σχηματισμών. Η τρομοκρατία είναι μια παγκόσμια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπιστεί από κοινού”, τονίζει ο ίδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

☦️ХРИСТОС ВАСКРСЕ из мртвих, смрћу смрт поразивши и онима у гробовима живот даровавши!

  ☦️ ХРИСТОС ВАСКРСЕ из мртвих, смрћу смрт поразивши и онима у гробовима живот даровавши! Суштина тајне Христова Васкрсења је у томе да је ...