Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Βελιγράδι: 14χρονος άνοιξε πυρ σε σχολείο και σκότωσε 8 μαθητές και έναν φύλακα

 

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 14χρονου που πιστεύεται ότι έκλεψε το όπλο από τον πατέρα του - Δείτε βίντεο με τη σύλληψή του - Τραυματίστηκαν άλλά 6 παιδιά και μια δασκάλα - Συλλυπητήριο μήνυμα από το ελληνικό ΥΠΕΞ


Τον θάνατο έσπειρε ένας 14χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο στο κέντρο του Βελιγραδίου σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στα σερβικά ΜΜΕ, ένας σχολικός φύλακας και οχτώ μαθητές έπεσαν νεκροί από τα πυρά του αγοριού, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο μόνο για τραυματισμό πέντε παιδιών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο μαθητής της 7ης τάξης εισήλθε στο κτήριο του σχολείου στις 8:40 το πρωί φορώντας μια μαύρη κουκούλα. Αρχικά άνοιξε πυρ εναντίον του φύλακα, με τον οποίο είχε μια λογομαχία, και μετά άρχισε να πυροβολεί μαθητές και καθηγητές στον διάδρομο και μέσα στην τάξη της ιστορίας. Η ίδια ενημέρωση ανέφερε πως πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές. 
Έξι ακόμη παιδιά και μια δασκάλα ιστορίας τραυματίστηκαν από την επίθεση. Η εκπαιδευτικός αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη. Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση δύο εκ των τραυματισμένων παιδιών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...