Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις ανεμογεννήτριες

 


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ γύρω από την περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή, που προκαλούν οι ανεμογεννήτριες.


(Συζήτηση Στέφανου Δαμιανίδη με Γιώργο Παναγιωτόπουλο)

“ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ)”

“Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών ειδικά σε αναδασωτέες περιοχές που απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα… -μέχρι το 2008-2010 δεν επιτρεπόταν πουθενά στην Ελλάδα- ξαφνικά το 2012 με τον 2499, την απόφαση του ΣτΕ ξαφνικά επιτρέπεται η εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε αναδασωτέες περιοχές..

Αυτό ήτανε μία εισήγηση του πέμπτου τμήματος του ΣτΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία ψηφίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2019 ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..”!!

Π. Μυλωνάς

🌍 HELLAS Resistance 🌎
   @greece_under_siege

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Παραδίδονται: Βουνά, χωράφια, θάλασσα, ποτάμια στους ενεργειακούς ομίλους μέχρι το 2050

 

Φρενίτιδα

Σε διαβούλευση τέθηκε το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) από το ΥΠΕΝ. Και σαν να μη φτάνει η παραδοχή του υπουργείου ότι το πρώτο ΕΣΕΚ έχει υπερκαλύψει τους στόχους για τη διείσδυση των ΑΠΕ, το νέο ΕΣΕΚ προβλέπει για το 2030, μεταξύ άλλων, την περαιτέρω αύξηση των φωτοβολταϊκών σε 13,5 GW (από 5,4 GW), των χερσαίων αιολικών στα 8,9 GW (από 4,7 GW) και των υδροηλεκτρικών σε 4,5 GW (από 3,1 GW) ώς το 2050.

Για να παραδώσει η κυβέρνηση άνευ όρων τα υπόλοιπα βουνά, τα χωράφια, τη θάλασσα και τα ποτάμια μας σε μεγάλους ενεργειακούς και κατασκευαστικούς ομίλους. Πέραν του ότι δεν μιλάμε για ενεργειακή πολιτική, αλλά για ενεργειακή φρενίτιδα, οι τιμές του ρεύματος θα συνεχίσουν να καλπάζουν για τη χρηματοδότηση αυτών των επενδύσεων.


Κρατήστε τα χωράφια σας και μην τα πουλάτε στις εταιρίες 

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Posle hapšenja osnivača Telegrama, oglasili se Ilon Mask i Taker Karlson: "Mrak se spušta na slobodni svet

 

Osnivač Telegrama Pavel Durov(40) uhapšen je juče na aerodromu Le Burže, a tim povodom se oglasio Ilon Mask koji je tražio da bude pušten na slobodu! Mask je to napisao u svojoj objavi na društvenoj mreži X, gde je objavio i snimak intervjua iz aprila. Osim njega, oglasio se i novinar Taker Karlson, koji je interjuisao vlasnika Telegrama!

Pored njega, oglasio se i Taker Karlson rečima ""Pavel Durov je napustio Rusiju kada je vlada pokušala da kontroliše njegovu kompaniju za društvene medije Telegram. Ali na kraju, Putin ga nije uhapsio zato što je dozvolio javnosti da koristi slobodu govora. Bila je to zapadna zemlja, saveznik Bajdenove administracije i entuzijastična članica NATO-a, koja ga je zaključala. Pavel Durov večeras sedi u francuskom zatvoru, živo upozorenje svakom vlasniku platforme koji odbija da cenzuriše istinu po nalogu vlada i obaveštajnih agencija. Mrak se brzo spušta na nekadašnji slobodni svet."

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Οι ουκροναζί πουλάνε στο διαδίκτυο κλεμμένες βυζαντινές εικόνες από το Κοῦρσκ!

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στην Ουκρανία του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, εικόνες που έχουν...

κλαπεί από εκκλησίες στην περιοχή του Κοῦρσκ πωλούνται στο Διαδίκτυο.
Στην Ουκρανία που μόλις χθες έθεσε εκτός νόμου την Ορθόδοξη εκκλησία
!
Την ίδια ώρα, οι πλιατσικολόγοι ουκροναζί λεηλάτησαν τις εκκλησίες των πόλεων στην περιοχή του Κοῦρσκ στις οποίες εισήλθαν.
Αυτά τα ιερά κειμήλια πωλούνται τώρα στο Διαδίκτυο προς όφελος των δυτικών εμπόρων "τέχνης" και λεγόμενους αντικέρ... Όπως επακριβώς συνέβη στην κατεχόμενη Κύπρο μας...
Η λεηλασία των εκκλησιών είναι ένα ακόμη σύμπτωμα της ακραίας ναζιστικής υστερίας του ΝΑΤΟ και των υπαλλήλων του, των χωρών της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης...
Ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος; Θεομπαιχτες! Στο πλευρό του ουκροναζί κοκαϊνομανή, με την "σωστή πλευρά της ιστορίας" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού! Επακριβώς μαζί με το εγχώριο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Είναι εικόνα ΧΩΡΑΣ αυτή ?


 Είναι δυνατόν σε αυτή τη κωλοχωρα που ζούμε , να φτάνει το πρώτο εναέριο μέσο πυρόσβεσης 5 λεπτά από την έναρξη της φωτιάς  ,στην εστία και να μην μπορεί να τη σβήσει? 

26 αεροπλάνα που τα είδατε στο επιτελικό κράτος? 




Μέχρι στιγμής : 




Αν η Γερμανία θέλει να φτιάχνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα να σκάψει το έδαφός της για να βρει λίθιο

 Σείεται η Σερβία με τις τεράστιες διαδηλώσεις .

Όχι στα σχέδια των γερμαναραδων . Αυτοί δεν ήσαν μαζί με τους Αμερικανούς που βομβάρδιζαν τη χώρα? Αυτοί δεν ήσαν που έδωσαν το Κόσοβο? 

Τώρα θέλουν να τη σκάψουν και να κλέψουν το λίθιο που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες .  Για να φτιάχνει ο γερμαναρας με τη κάλτσα στο σανδάλι , μπαταρίες αυτοκινήτου .



Srbija nije na prodaju🇷🇸



Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Αυτή την woke agenda πληρώνει ο αθλητισμός

 

Θα συνεχίσουμε τους καυστικούς μας σχολιασμούς στα αθλητικά δρώμενα , διότι γίνονται πολύ ΕΜΕΤΙΚΑ πράγματα και η αιτία είναι οτι ο αθλητισμός έχει καταληφθεί από τα οικονομικά συμφέροντα της πλουτοκρατίας. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.


Ουσιαστικά δεν υπάρχει ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ πλέον, υπάρχει ΧΡΗΜΑ με μαριονέτες τους αθλητές , ώστε να παίζουν με τα δισεκατομμύρια τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. 

Βλέπουμε στην εικόνα τον τρόπο που παρουσίασαν τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ συμπεριλαμβανομένων των διάφορων κωλοσαίτς την «νίκη μούφα» των φλωροαμερικάνων χθες εναντίον μίας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στα πλαίσια του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Κανένα μέσο δεν είδε όμως την ΕΠΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, είδαν «επική ανατροπή από χρυσοπληρωμένους παίχτες του NBA που περπατούσαν και έξυναν τ' αρχίδια τους στο γήπεδο υποτιμώντας τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, τους φιλάθλους , τους αντιπάλους κτλ.

Κανείς δεν είδε με ποιούς τρόπους ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ έδωσαν οι διαιτητες την νίκη στα αμερικανοφλωράκια.

Tegla ajvara više od 1.000 dinara: Ni ostalo povrće za zimnicu u "sopstvenoj režiji" nije nimalo jeftino

  Na akciji u velikim marketima za nešto više od 300, ali ako se kupuje od domaćih prodavaca može koštati i više od 1.000 dinara, koliko bi ...