Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

OSTAJTE JAKI BRAĆO I SESTRE - GRCI !

Објављено: 26.07.2018 u 12:21 | Аутор: Biljana Roganović 0 коментар(a)ОСТАЈТЕ ЈАКИ БРАЋО И СЕСТРЕ -  ГРЦИ !
Бескрај у оку, фото:илустрација
Живот ... је трен ...
Живот је дар ...
Живот је борба ...
Живог је срећа ...
Али.. живот је и несрећа .
Живот није гаранција , нити је он стално добро . Он је позорница , са комедијама , драмама, трагедијама , које посматрамо , или у њима учествујемо , директно или индиректно .
Почетак и крај ; и оно кратко или дуже путовање кроз време , испуњено моментима , емоцијама : свесним и несвесним , тек започетим , или изграђеним, доживљеним , запамћеним , реченим или нереченим ; све је то живот .
Грчка , једноставно и довољно је рећи - Рај на Земљи !
Колевка како је свима на свету познато : и културе , и историје , и цивилизације ... и лепота , и разноликости ... и наша увек проверена и доказана пријатељска , братска земља ; која сада пати .
Пати ... са њом и ми ... људи који је волимо ... Ја патим... Србија пати !
У невољи се пријатељи познају и препознају ; стичу или одричу ; а браће и сестара се не можемо одрећи ... дух људски и православни нас спаја , и вуче да чинимо , макар у молитви , за спас , за помоћ да молимо .
Помозимо им да ојачају дух , да нађу смисао у овом бесмислу ; дајмо им сигурне руке које ће да ћуте док се не исплачу , док се не расвесте да нису сами , да смо ту за њих , и спремни да их загрлимо и заштитимо УВЕК !
Помогнимо нашој браћи и сестрама Грцима да бол која их је задесила прође што безболније , што брже , колико је то могуће .
Спречимо још већу несрећу која их може задесити сада - да се осете напуштеним , заборављеним ...
Победимо несрећу : љубављу , срећом, људскошћу ... ВОЛИМО нашу браћу и сестре Грке !


Марија Аранђеловић Ромбис

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου