Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού! Σ΄εξέλιξη έρευνα ρωσικών αρχών, βρέθηκαν ντοκουμέντα!

 Ο Αζόφ στη Μαριούπολη εμπλέκεται στην εμπορία οργάνων παιδιών με την κάλυψη του Ερυθρού Σταυρού για ΄΄μαύρη” μεταμόσχευση. Το ίδιο έγκλημα πολέμου έκαναν οι σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης έκαναν σε Σερβία και Συρία. Η Ουκρανία είναι το ευρωπαϊκό επίκεντρο της εμπορίας παιδιών. Η Ρωσία μόλις ξεκίνησε έρευνα για τις δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού της Μαριούπολης, μετά την ανακάλυψη ενός αρχείου που περιείχε τα στοιχεία παιδιών με το σήμανση «υγιή όργανα».Επίσης ίσως ο Ερυθρός Σταυρός διεξήγαγε εθνοτικά πειράματα. Ναζιστικός ευγονισμός.



Στη βάση της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού στην απελευθερωμένη Μαριούπολη, βρέθηκαν έγγραφα που δεν έπρεπε να έχει αυτή η ανθρωπιστική οργάνωση. Ποια μυστικά έκρυβε η οργάνωση υπό το πρόσχημα των μαχητών του Αζόφ*;

Ανάμεσα στα έγγραφα που βρέθηκαν,είναι για παράδειγμα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, εξετάστηκαν αποκλειστικά για την ύπαρξη υγιών εσωτερικών οργάνων.

Ο Volodymyr Taranenko, ο επικεφαλής της Εθνικής Φρουράς, ο δημιουργός του έργου CyberDonbass, έμαθε για όσα ανακαλύφθηκαν στη Μαριούπολη στη βάση του Ερυθρου Σταυρού.


Στο κανάλι του στο Telegram δημοσίευσε βίντεο από τον έλεγχο των πρώην χώρων του οργανισμού. Στα πλαίσια – οδηγίες για τη δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών και τη χρήση όπλων, υλικά για χημική και βιολογική προστασία. Όμως το πιο συγκλονιστικό εύρημα ήταν ακριβώς τα ιατρικά αρχεία υγιών παιδιών.

Σε μια συνομιλία με ρωσικό μέσο, ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, ο απόστρατος συνταγματάρχης Anatoly Matviychuk σημείωσε ότι ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός, όπως και όλοι οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί, είναι εξαιρετικά πολιτικοποιημένοι και εκπληρώνουν ορισμένες εντολές.

Νομίζω ότι θα συναντήσουμε περισσότερες από μία φορές ότι έκαναν ειδικές βιολογικές εργασίες για την επιλογή, ίσως, οργάνων δωρητών, μπορεί να έχουν πειραματιστεί με την εισαγωγή πολλά υποσχόμενων θεραπειών σε άτομα που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα, αναφέρει ο ειδικός. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές θεωρίες συνωμοσίας, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε ως ένα είδος δύναμης που επηρεάζει την εξέλιξη της κατάστασης σε αυτήν την περιοχή.

Οι ερευνητές συμμετέχουν ήδη στη μελέτη της τεκμηρίωσης και η μελέτη θα πρέπει να συνεχιστεί. Και όχι μόνο σε επίπεδο Ρωσίας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...