Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Τρία πουλάκια : Συστημένο: Προς κυριο Βουτσιτς…

 


Αγαπητε κυριε Βουτσιτς,με καποια εκπληξη ομολογω οτι διαβασα το αιτημα σας προς τον πρωθυπουργο Μητσοτακη.

Και αναρωτιεμαι?

Ειστε αφελης?

Ειστε αδιαβαστος?

Δεν μπορω να πιστεψω κατι τετοιο.

Στην χωρα μας ο ανθρωπος αυτος πηρε οπλισμο απο τα νησια μας και τα εστειλε στην…Ουκρανια ακολουθωντας τις συστασεις των δυτικων οπου και ανηκει ως πνευματικον τεκνον τους.

Την στιγμη που οι τουρκοι ειναι ετοιμοι να έρθουν (βραδυ).

Μαλιστα ξεπερνάει και τις συστασεις των(δαιμονικοτερος του δαιμονος) και υπερβαλει πιστευοντας οτι αν τα δωσει ολα,αυτοι θα τον μπαστακωσουν forever στην καρεκλα της εξουσιας.

Με πριτσινια.

Παρ’ολα αυτα θελω να πω σαν ενας απλος και ασημαντος ελληνας πολιτης οτι γνωριζω τι εχετε παθει απο τους συνηθεις νταηδες του πλανητη,σας συμπονω,αναγνωριζω την αξια σας ως κρατος που θελει να μεινει κυριαρχο και ανεξαρτητο και σας συνδραμω πνευματικα και ψυχικα. Να ειστε σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος.

Σας ευχομαι την καλυτερη εξελιξη στο θεμα του Κοσσυφοπεδιου,σιγουρα δεν ειναι τυχαια η χρονικη στιγμη που αρχισαν τα επεισοδια εκει,που φωτογραφιζει ξενο δαχτυλο στην περιοχη, αλλα μην περιμενετε κατι απο τον…Ηγετη μας.

Εγκαρδια

Τρια Πουλακια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...