Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Otvaranje hipermarketa Super Vero i Jumbo u petak u Novom Sadu

 


Otvaranje hipermarketa Super Vero i Jumbo u petak u Novom Sadu

Poznati grčki hipermarket Super Vero, kao i prodavnica Jumbo, biće otvoreni u petak, 23. decembra, u 10 sati, na uglu Partizanske i Industrijske ulice u Novom Sadu.

Članovi Vero kluba na dan otvaranja, prilikom prve kupovine na poklon dobijaju 400 bodova, koje mogu zameniti za vaučer od 500 dinara u nekoj narednoj kupovini, u periodu od 24 decembra a sve do 31.01.2023. Pored ove akcije kupce očekuju veliki popusti, kao i druge akcije, napravljene specijalno povodom otvaranja. Detalji na linku.

Mnogi Novosađani su jedva dočekali da se i kod nas pojave njihovi omiljeni brendovi u kojima su godinama rado pazarili pri posetama Grčkoj. S obzirom na to da je Super Vero mesto za trpezu, a Jumbo za opremanje doma i porodice, potrošači se mogu obezbediti svim potrebnim za predstojeće praznike, od namirnica za pripremu prazničnih obroka, preko proizvoda za dekoraciju doma, do poklona za drage osobe.

Novosađani će uživati u kupovini na prostranoj površini većoj od 10.000 kvadrata, uz obezbeđen veliki parking sa 350 mesta, kao i Bistro, prijatan kutak za predah uz kafu i dobar zalogaj.

Kako stići do Super Vera i Jumbo hipermarketa



VIŠE OD 600 PROIZVODA IZ GRČKE, ALI I MNOGO TOGA DOMAĆEG

Kvalitetni grčki proizvodi svakako su sinonim za Super Vero, ali se među artiklima nalaze i najbolji domaći proizvodi, kao i odabrana roba iz drugih krajeva sveta.

U ponudi će biti sveža ribu sa Stare planine, losos pastrmka i pastrmka, kao i šaran iz Zavojskog jezera. U ribarnici će se naći i divlja riba iz slobodnog ulova, koja za samo 24 sata stiže iz Indijskog okeana. Domaći proizvodi koje vredi pomenuti svakako su i meso sa Peštera, Zlatibora i Stare planine.

Svež hleb i peciva, pripremaju se u pekari na tradicionalan način. Svakog dana mesi se i peče u marketu, a izbor je veliki.

U ponudi je veliki izbor suncem okupanog voća i povrća iz Grčke, čajevi sa šafranom, proizvodi sa Svete gore, smrznute pite sa feta sirom, čokoladno kozje mleko, masline i maslinovo ulje, grčke grickalice i mnogo toga drugog,

Što se tiče brenda Jumbo, većini naših stanovnika poznat je kao mesto gde se nudi bukvalno sve za kuću i ovo će biti definitivno najveća prodavnica ovog tipa u gradu.Pored toga, u ponudi su igračke, školski pribor, sportski rekviziti, parti program, odevni predmeti, novogodišnji ukrasi, sve za kućne ljubimce... Deo asortimana možete pogledati na sajtuNovosadski Jumbo biće drugi najveći na Balkanu, a veći od njega je samo onaj u Grčkoj.


VERO KLUB

Na dan otvaranja, Super Vero nagrađuje sve članove programa lojalnosti Vero klub, za prvu kupovinu. Poklon je 400 bodova vrednih 500 dinara, koji se može preuzeti u nekoj narednoj kupovini a sve do 31.01.2023.

Uz Vero klub karticu, pri svakoj kupovini sakupljaju se bodovi koji se kasnije mogu zameniti za vaučere. Na svakih 100 din dobija se 1 bod, a vikendom na svakih 3.000 din dodatnih 150 bodova. U svakom trenutku postoje proizvodi koji donose određen broj dodatnih bodova, kao i specijalni popusti samo za Vero klub članove.

Uz to, biće i popusta za penzionere, gde će dva puta mesečno moći uštedeti pri kupovini mesa, brašna, ulja, šećera....

 


BISTRO – KUTAK ZA PREDAH I DOMAĆU KLOPU

Nakon kupovine itekako prija pauza u kojoj ćete se okrepiti, u Bistrou je na raspolaganju veliki izbor napitaka, kolača i peciva.

Tu je i restoran gotovih jela spremljenih “kao kod kuće”.

Iz ponude se izdvajaju grčka peciva, kao i originalna francuska peciva.

Nema sumnje da će Super Vero i Jumbo, objedinjeni, obezbeđivati našim sugrađanima gotovo sve što im je potrebno. Šarolik izbor i visok kvalitet proizvoda, od kojih se većina ne može naći na drugim mestima, učiniće da ovi proizvodi postanu deo mnogih domova i poslovnih prostora i da će se kupovina za svaku bitnu priliku obavljati baš ovde...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...