Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Novi VERO, Idea i AROMA marketi



Kompanije Veropoulos, Domaća Trgovina i Mercator nastavile su širenje maloprodajne mreže otvaranjem objekata na novim lokacijama u Crnoj Gori i Makedoniji.

Grčka trgovačka kompanija Veropoulos i pored povlačenja sa matičnog tržišta prodajom svojih trgovina kompaniji Metro AEBE, svoju ekspanziju nastavlja u Makedoniji otvaranjem novog VERO marketa u Tetovu. U novi trgovački objekat Veropoulos je investirao dva miliona evra i doneo sto novih radnih mesta. U sklopu njega otvoreno je još jedno prodajno mesto brenda Jumbo u kome se nalazi veliki izbor igračaka, stvari za kuću i sezonski program.
Domaća Trgovina koja je prisutna i na našem tržištu sa marketima Aroma, povećala je svoje prisustvo u Budvi otvaranjem novog maloprodajnog objekta na još jednoj lokaciji. 24. aprila u 09h, Aroma je otvorila još jedan market u Budvi, na adresi Filipa Kovačevića 24. Trgovačka kompanija koja pravi eskpanziju na tržištima Srbije i Crne Gore, raspisala je konkurs koji traje do 10. maja za otvaranje novih radnih mesta u Crnoj Gori tokom trajanja turističke sezone.
Kompanija Mercator CG otvorila je 27. aprila svoju prvu Idea prodavnicu u Šavniku. U 112. po redu Idea prodavnici u Crnoj Gori zaposleno je sedam novih radnika. Idea je saopštila, da će nova prodavnica biti prepoznatljiva po svežem sektoru - mesa, voća i povrća, ali i prijatnom ambijentu i usluzi. Idea je u Crnoj Gori nedavno otvorila i novu prodavnicu, drugu po redu u Spužu. Nešto ranije, otvoreno je i nekoliko renoviranih prodavnica na kojima je izvršena modernizacija.
Izvor: Retail Serbia - http://www.retailserbia.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου