Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Σχολεία της Στερεάς στο Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο για το Ρήγα Βελεστινλή στο Βελιγράδι


Με συμμετοχή σχολείων και από τη Στερεά Ελλάδα θα διεξαχθεί το 5ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ: 220 χρόνια από τον θάνατό του».

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού – Εστία Σερβίας και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού – Εστία Ιταλίας διοργανώνουν το 5ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα «Ρήγας Βελεστινλής, 220 χρόνια από το θάνατό του», στο Βελιγράδι Σερβίας στις 15-19 Νοεμβρίου 2018.
Το Συνέδριο, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βελιγράδι, διεξάγεται στο Δημαρχείο της πόλης του Βελιγραδίου και λαμβάνουν μέρος μαθητές σχολείων της Ελλάδας, της Σερβίας και της Ιταλίας από όλες τις τάξεις του Λυκείου του σχολικού έτους 2018-2019.
Από τη Στερεά Ελλάδα τα σχολεία που θα λάβουν μέρος είναι το ΓΕΛ Κύμης με 16 μαθητές Α’ και Β’ Τάξεως και 2 συνοδούς, το ΓΕΛ Άμφισσας με 48 μαθητές και 4 συνοδούς, το ΕΠΑΛ Άμφισσας με 14 14 μαθητές και 2 συνοδούς και το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας με 12 μαθητές και 2 συνοδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου