Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ОТВОРЕНО ПИСМО РАСЕЉЕНИМ СРБИМА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

Драга браћо и сестре, мученици расељени са распетог и окупираног Косова и Метохије,
Ми, припадници Српског покрета Двери који смо остали и за сада опстали на ови нашим и Вашим косметским просторима, користимо прилику да Вас братски и пре свега људски замолимо да се зарад нашег даљег опстанка а Вашег будућег повратка, организујете, саберете и договорите, онако како то само Ви, напаћени и угњетени умете, и на престојећим председничким изборима подржите нашег и Вашег председничког кандидата Бошка Обрадовића.
Драга браћо и сестре, мишљења смо да је Бошко Обрадовић једини од понуђених кандидата на овим изборима који хоће да промени однос наше једине отаџбине Србије према Косову и Метохији, за разлику од свих досадашњих политичких партија и појединаца који су нам одузели и продали не само Косово и Метохију већ и отаџбину Србију.
Бошко Обрадовић је једини кандидат који тражи да се под хитно прекину Бриселски споразуми и проблем КиМ врати и оквире резолуције 1244 Савета Безбедности Уједињених Нација, где имамо подршку и заштиту од Кине и матушке Русије.
Ми сматрамо да они који су нам укинули српске институције на КиМ, попут судства, полиције, локалне самоуправе, друштвених и државних предузећа а спремају се да предају и школство и здравство, немају више никакво ни морално ни било које друго право да нас више воде у све већи суноврат.
Садашња политичка врхушка која се, као, бави КиМ, користи то исто КиМ само за свој лични интерес и успели су за све ове године једино да нас Србе на КиМ дубоко поделе и дебело иселе, што им је очигледно, домаћи задатак који су добили од својих западних ментора.
Такође сматрамо да наше интересе више не могу да заступају они који годинама и деценијама уназад живе од Косова и Метохије а не за Косово и Метохију, нити па они који су све своје на Косову и Метохији продали шиптарима па сада србују по унутрашњости Србије, што је непримерено и крајње безобразно. Та пракса, под хитно мора да се прекине.
Надамо се да сви Ви који сте тренутно по избегличким и колективним центрима, па и Ви који сте се другачије снашли и који не спавате, већ и ноћу и дању будни сањате повратак на своја вековна огњишта – делите наше мишљење и да ћете послушати и услишити нашу молбу.
Ми једноставно више немамо право на грешку а грешка би била подржати издајничке кандидате који су своју бригу о нама и КиМ показали у предходном периоду.
Желимо Вам срећне и успешне изборе.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ И БОГ ПОМОГАО!
КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου